Skip to content

Гасили недопалки об шию та побили дитину: у Дніпрі малолітні хулігани тримають у страху ж/м Тополя-2

Ксенія Куземко

На ж/м Тополя-2 жорстоко побили 10-річного Тимура у власному дворі за кепку. Нападники також загасили об його шию недопалок

На ж/м Тополя-2  жорстоко побили 10-річного Тимура у власному дворі за кепку. Нападники також загасили об його шию недопалок. Мати Тимура б’є на сполох, адже це не перший випадок нападу з боку цієї “банди”. Їхніми жертвами стають не лише діти, але й майно, яке вони псують. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на ДніпроТВ.

У той час, коли матір потерпілого хлопця поверталася з роботи, їй зателефонували з жахливою новиною. Її син став жертвою жорстокого нападу з боку хуліганів.

Як з’ясувалося, хлопчик йшов додому, коли помітив групу хуліганів, які псували припарковану у дворі машину. Коли він проходив повз, вони звернули на нього увагу і почали чіплятися, дратуючи його кепкою.

Нападники не просто побили хлопця та розбили його телефон, вони завдали йому глибокої моральної травми. Один з них загасив цигарку об його шию, залишивши жахливий шрам.

Цей жахливий інцидент не лише завдав фізичного болю, але й хлопець отримав моральну травму.

Як виявилося пізніше, “банда” систематично тероризує місцевих жителів. Ці хулігани не лише ображають, але й б’ють та відбирають гроші у своїх жертв. На жаль, Альбіні не вдалося поспілкуватися з батьками цих агресорів, а родина одного з них відома як неблагополучна.

За даними поліції, того дня до них надійшло два окремих звернення: щодо пошкодження автомобіля та побиття дитини.

«Ювенальні поліцейські встановили всіх учасників події. Це троє підлітків 2014-2015 років народження. За дії дітей батькам може загрожувати адміністративна відповідальність. Наразі подія знаходиться на контролі ювенальних поліцейських», – повідомила речниця Дніпровського районного управління поліції Аліна Стадник.

Поки правоохоронці розбираються, Альбіна каже, що після інциденту у їхньому дворі хуліганів не бачила. Проте, щоразу, коли син йде гуляти, боїться, що ситуація може повторитися.

Раніше ми писали, вночі рф масовано атакувала українську енергетику.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: