Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Дніпровська тарологиня Ірина Ходак розповіла, що чекає на Дніпро у травні 2024

Дніпровська тарологиня Ірина Ходак розповіла, що чекає на Дніпро у травні 2024

Впродовж ХХ століття таро набуло популярності як інструмент передбачення майбутнього, а також пізнання себе. Карти таро допомогли знаменитому психіатру Карлу Густаву Юнгу створити його теорію архетипів. Деякі психологи і нині використовують карти в своїх консультаціях, передає “Наше Місто”.

Дніпровська тарологиня Ірина Ходак розповіла, що чекає на Дніпро у травні 2024 - Наше Місто

Сьогодні в Україні особливої популярності набувають розклади таро саме в контексті війни. Але треба обережно звертатися за консультаціями, адже є ризик натрапити на шахрая. Раніше ми вже розповідали вам, як визначити таролога-афериста.

Ми спитали у дніпровської тарологині Ірини Ходак, яким буде травень у Дніпрі та до чого треба готуватися дніпрянам. Тарологиня зробила розклад на картах таро та розповіла, що у цьому місяці треба бути обережними, адже небезпека буде зберігатися. На її картах випадають водні елементи, тож тарологиня зауважує, що якісь неприємні моменти можуть бути пов’язані з водою. Необхідно дотримуватися правил безпеки, адже, за прогнозами Ірини Ходак, агресія з боку росії може принести і деякі руйнування.

“Більшість негативу пов’язана на цей місяць у Дніпрі з водою і тим, що біля води. Будуть руйнації, які завдадуть матеріальної шкоди”, – каже Ірина.

Проте, за словами тарологині, карти, які б свідчити про масові негативні наслідки, не випадають.

Детальніше – дивіться у відео.

Категорія: Афіша, Новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: