Site icon Наше Місто

Бригади працюють на 10 обʼєктах одночасно: у Дніпрі з початку року відремонтували дороги на понад пів сотні вулиць

Бригади працюють на 10 обʼєктах одночасно: у Дніпрі з початку року відремонтували дороги на понад пів сотні вулиць

Дніпро оновлює дороги: пішоходи та водії отримають безпечніші умови пересування. Наразі ремонтні роботи киплять на проспекті Івана Мазепи. Ця ділянка має інтенсивний трафік, адже через брак об’їзної дороги тут курсує багато вантажних автомобілів. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на міську владу Дніпра.

«Дорогу, тротуари та підпірну стіну в цій місцевості капітально реконструювали 20 років тому. З того часу ми щороку проводимо роботи з підтримки їхнього стану, адже через інтенсивний рух великогабаритних транспортних засобів дорожнє покриття руйнується швидше. Цього року роботи на даній ділянці розпочалися на початку березня. Першим етапом стало оновлення значних ділянок дорожнього покриття картковим методом. Наразі ж у місцях з невеликою кількістю ям проводять ямковий ремонт. Завершити всі заплановані роботи планують протягом поточного тижня», – зазначив заступник директора департаменту благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради Дмитро Коробов.

Наразі у місті кипить робота з оновлення дорожнього покриття. 10 бригад трудяться на 10 різних об’єктах, усуваючи аварійну ямковість та оновлюючи асфальт за допомогою карткового методу. Роботи ведуться на таких вулицях, як: Братів Бачинських, Сонячна Набережна, Героїв УПА, Олександра Оксанченка.

Окрім оновлення дорожнього покриття, на вулицях Богдана Хмельницького та Мільмана розпочато комплексні роботи, які також включають ремонт тротуарів з урахуванням елементів безбар’єрності.

Усього з початку року методом гарячого асфальтування оновили понад пів сотні доріг. Вклали понад 120 тис. кв. м нового покриття. До кінця року планують оновити близько 300 вулиць, але якщо дозволить фінансування.

Раніше ми писали, у Дніпрі на озері Курячому взяли проби води на забруднення.

Категорія: Важливо, Влада, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version