Skip to content

Як у Дніпрі швидко зареєструвати місце проживання

У Дніпрі створено Автоматизований реєстр територіальної громади м. Дніпро (РТГ) – інформаційно-комунікаційна система, призначена для обробки інформації відповідно до Закону України “Про надання публічних (електронних публічних) послуг щодо декларування та реєстрації місця проживання в Україні”. РТГ інтегрований з Державною міграційною службою України та сервісом Дія, повідомляє «Наше Місто» з посиланням на міську владу.

У ЦНАПах і відділах формування та ведення реєстру територіальної громади нашого міста, РТГ використовують для швидкої обробки запитів від мешканців. А саме, за допомогою РТГ державні реєстратори здійснюють функції реєстрації, зняття з реєстрації громадян міста та видачу  витягів з реєстру. 

З початку року на сьогоднішній день:

  • отримали витяги – 17 801
  • зареєструвалися/знялися з реєстрації – 12 884
  • зареєструвалися/знялися з реєстрації, через застосунок ДІЯ – 1651
Як у Дніпрі швидко зареєструвати місце проживання

«Це дуже важлива для нас система і від того як вона працює, наскільки надійно, залежить якість обслуговування наших містян. Реєстр працює нормально, є деякі моменти які треба доопрацювати, це робочі питання які ми в подальшому налаштуємо» – зазначив заступник міського голови з питань цифрової трансформації Костянтин Цепенніков.

Довідково.

Назва послуги – Видача витягу з реєстру територіальної громади

Інформація про послугу – Витяг з реєстру територіальної громади – документ у паперовій або електронній формі, що підтверджує відомості про місце проживання (перебування) особи або інформацію про відсутність таких відомостей на дату та час формування витягу. 

Витяг можна отримати:

  • особисто звернувшись до органу реєстрації
  • або ЦНАП
  • або через портал ДІЯ – це зручно та комфортно, тим паче сьогодні, коли багато наших громадян знаходиться за межами нашої територіальної громади.

Відділи формування та ведення реєстру територіальної громади розташовані у кожному районі міста.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Дніпрі перевірили проведення ремонту у будинку ОСББ за програмою співфінансування.

Категорія: Влада, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: