Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ ТОП-5 кращих балетних пар з Дніпра

У Дніпрі завжди була сильна хореографічна школа та багато поціновувачів цього виду мистецтва. За допомогою завідувачки літературно-драматургічною частиною Дніпровського академічного театру опери та балету Майі Лебедевої редакція «Нашого міста» склала ТОП-5 кращих балетних пар з Дніпра. Приходьте на їх вистави та насолоджуйтесь!

Олена та Дмитро Сіткевичі

Олена та Дмитро – солісти балету. Разом вони не тільки на сцені, а й у житті,  виховують доньку Поліну. На сцені Сіткевичі танцюють чудовий дует Анни та Штрауса в балеті «Великий вальс» та Прелюд в «Шопеніані». В репертуарі Олени також є Оксана в «Ніч перед Різдвом», Будур в «Тисячі та одна ніч», Подруга в «Даремній обережності», Двійка в «Жізелі». Дмитро танцює  Принца в «Білосніжці», Графа Альберта в «Жізелі», Лукаша в «Лісовій пісні», Колена в «Даремній обережності».

Марія Лоленко та Олександр Литвинов

Ці солісти балету разом 5 років. Вони не тільки чарівна пара у житті, а і на сцені. Мавка та Лукаш в «Лісовій пісні», Кавалер та Балерина в «Пахіті», Вулична танцівниця та Еспада в «Дон Кіхоті», Мачуха та Принц в «Білосніжці».

Олена та Сергій Бадалови

 Олена та Сергій разом 12 років, виховують двох доньок. В репертуарі Олени: Білосніжка в «Білосніжці», Жізель в «Жізелі», Амур в «Дон Кіхоті», Пташеня в «Тисячі та одній ночі», Доленосна Карта в «Кармен та Хозе». Сергій танцює Ганса в «Жізелі», Мудрого гнома в «Білосніжці», Санчо Панса в «Дон Кіхоті».

Ілона Байтлер та Сергій Зданський

Ці молоді люди зустрічаються три роки. І, звісно, також є  чудовими партнерами на сцені. Ілона та Сергій – це Базіль та Кітрі в «Дон Кіхоті», Мавка та Перелеснік в «Лісові пісні», Жізель та Граф Альберт в «Жізелі», Білосніжка та Принц в «Білосніжці».

Дар’я Дубровіна та Олексій Чорич

Вони є не  тільки красивою парою, а й ведучими солістами Дніпровського театру опери та балету. Зараз Олексій Чорич танцює всі головні чоловічі партії у таких виставах як «Кармен і Хозе», «Жизель», «Лісова пісня», «Ніч перед Різдвом». Дар’ю Дубровіну можна побачити у балетних постановах «Дон Кіхот», «Лісова пісня», «Даремна обережність». Їх донька – майбутня артистка балету, навчається у балетній школі «Дніпро опера». Дар’я та Олексій також є викладачами у цій школі.

Фото з особистого архіву артистів.

Нагадаємо, раніше ми писали про ТОП-5 найкрасивіших пар артистів з Дніпра.

Категорія: Афіша, Новини Дніпра, Новини Культури Дніпра, Тема дня

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: