Skip to content

Захищав Україну з перших днів війни: на Донецькому напрямку загинув Герой з Дніпропетровщини

Захищав Україну з перших днів війни: на Донецькому напрямку загинув Герой з Дніпропетровщини

Щодня Україна втрачає мужніх захисників України, які борються за свободу та незалежність нашої країни. Вони захищають нас, наших дітей та майбутнє усієї держави. У Першотравенській міській раді повідомили трагічну новину – загинув захисник Антон Андруша, – пише «Наше Місто».

14 квітня у важких боях з окупантами на Донеччині загинув першотравенець Антон Андруша. Він захищав Україну у найгарячіших точках.

Чоловік закінчив Першотравенську школу № 4. Далі у Ясинуватському технікумі транспортного будівництва отримав середню спеціальну освіту. Після закінчення навчання Антон працював комбайнером на шахтах «Степова» та «Самарська». Про чоловіка згадують як про людину з великим серцем.

На захист країни чоловік став у березні 2022 року. Антон героїчно ніс службу автоматником і командиром взводу батальйоні «Сила Свободи» бригади швидкого реагування Національної гвардії України «Рубіж».

У чоловіка залишилися, дружина, дві доньки 14 і 19 років, батьки, брат та маленька онучка, яку він встиг побачити лише один раз.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, друзям та усім тим, хто колись знав захисника, справжнього патріота своєї країни, який самовіддано боронив нашу землю від російських загарбників до останнього подиху. Схиляємо голови у скорботі. Вічна пам’ять Герою.

Фото: сайт Першотравенської міської ради.

Нагадаємо, раніше ми писали, що під час ракетного удару 20 квітня, знаходячись на позиції, загинув захисник з Червоногригорівської громади Нікопольського району Олександр Гаврильченко.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: