Site icon Наше Місто

Повернення літніх температур: коли очікувати потепління у Дніпрі

Повернення літніх температур: коли очікувати потепління у Дніпрі

В Україні протягом наступного тижня буде поступово зростати температура. Але, як розповіла синоптикиня Наталія Птуха у коментарі NV, поки не варто очікувати різкого повернення спеки. Якою буде температура у Дніпрі на наступному тижні та коли чекати літніх температур, – розповість «Наше Місто».

На територію України прийдуть атмосферні фронти з південного заходу, тому очікується зміна погоди від дощової і хмарної до сонячної з проясненнями. Іноді буде достатньо вітряно.

За прогнозами синоптикині Укргідрометцентру Наталії Птухи, очікується типова весняна погода – вона описується легким вітром під час переходу атмосферних фронтів, а також відсутністю опадів до кінця тижня в більшості регіонів. Тепле весняне сонце приємно прогріватиме повітря на рівні землі.

Таким чином, сьогодні, 24 квітня у Дніпрі та на більшості територій країни пройде невеликий дощ. Місцями також можливі тумани. За словами синоптикині, це буде найпрохолодніша доба на цьому тижні. У Західних областях навіть можливі заморозки на поверхні ґрунту.

Проте, згідно з прогнозами синоптичного сайту, вже з наступного дня очікується підвищення температури та поступове прояснення неба. У четвер, 25 квітня, у Дніпрі буде достатньо хмарно, температура повітря сягатиме до +23 градусів тепла. При цьому вірогідність опадів мінімальна.

На наступний день, 26 квітня, денна максимальна температура залишиться на тому ж рівні, а мінімальна нічна підніметься на 4 градуси та становитиме до +16 тепла.

На вихідні у Дніпрі температура трохи спаде – за прогнозами синоптиків очікується від +12 до +21 градусів тепла. Ймовірність опадів залишатиметься низькою. Але вже з наступного тижня погода зможе порадувати дніпрян теплим сонечком, яке не буде ховатися за хмарами.

Два дні – у понеділок та вівторок у небі над Дніпром не буде жодної хмаринки. Але далі протягом тижня ясна погода буде інколи затягуватися хмарами. Температура до кінця наступного тижня підвищуватиметься, але не перевищуватиме +24 градуси тепла.

«За розрахунками на сьогоднішній день надалі не очікується виходу жодних атмосферних фронтів, переважатиме поле підвищеного тиску, тобто погода без опадів, а температурні значення будуть приблизно в цих межах або й дещо вищі», – розповіла синоптикиня Наталія Птуха.

Головне фото Валерія Кравченко.

Нагадаємо, раніше ми писали, що до Дніпра йде пил з Сахари: синоптик розповів, коли чекати брудний дощ.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version