Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Як впливає дзеркальна дата 24.04.2024: коментар дніпровської тарологині

Дарина Сухоніс

Повня – це хороший час для різноманітних енергетичних практик. Чи впливає якось ця дата на людей – журналісти «Нашого Міста» запитали у Дніпровської тарологині Ірини Ходак.

«Повня — це просто добрий період, завжди будь-яка повня для того, щоб щось загадувати, щось починати, з чимось навпаки прощатися. Тобто це максимально енергетично сильний потік, сам собою, за природою, і не більше. Місяць впливає на Землю кількома способами. Перший і найбільш очевидний – це місячне світло, кількість якого коливається залежно від фази Місяця. Кожні 29,5 днів настає повня, а через 14,8 дня з’являється молодий Місяць. Крім того, гравітаційне тяжіння Місяця кожні 12,4 години спричинює відпливи і припливи океанів. Тож нічого особливого. Дзеркальна дата –  по-перше, вона не така вже дзеркальна, якщо подивитися, це не 24.02, наприклад. Тому, звичайно, у ЗМІ скрізь розганяється, що це супер-мега-крутий день, і треба робити ритуали і щось там замовляти. Ну, звичайний день, як день. Я б так назвала. Просто проведіть його з користю!» – каже Ірина.

Тисячі років люди вірили, що Місяць впливає на їхню поведінку та самопочуття, доки сучасна медицина не спростувала цю ідею. Однак останні дослідження свідчать, що в стародавніх теоріях була значна частка правди.

Раніше ми писали, артисти Dnipro Opera повернулись з аншлагових гастролей країнами Балтії.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: