Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Куди піти у Дніпрі 22 квітня

Сьогодні, 22 квітня, Міжнародний день Матері-Землі. Віряни вшановують пам’ять преподобного Теодора. До Нового року залишилося 253 дні. Куди піти сьогодні у Дінпрі, дізнавались журналісти “Нашого Міста”.

Вистава «Бейбі бум»

Яскрава музична, сучасна вистава про кохання! Події відбуваються у домі відомого фронтмена миловарного бізнесу – Едмонда Фонтанж. Його син не хоче вчитися, а хоче одружитися. Але грізний тато навіть хоче  покарати його за це, але.. Вже пізно: у юного синочка з’явився Малюк, про що з милою посмішкою повідомила чарівна Лулу.

Як приховати від тата появу Малюка, де взяти гроші, щоб відкупитися від Лулу? У юного ловеласа голова йде обертом. І тоді на допомогу приходить рідна сестра. Вона повідомляє батькам, що в неї теж є МАЛЮК! Все змішалось у будинку Фонтанж! І ситуація заплутуються все більше і більше буквально з кожною хвилиною.

Це справжня французька комедія – легка, весела і непередбачувана…

Де і коли: 18:00, ПК Машинобудівників вул. Робоча, 166, 200-670 грн

Моно-вистава «Кому ти там потрібен»

Моно-вистава «Кому ти там потрібен» – це історія про життєвий шлях хлопця з Маріуполя. Де рішення героя, та обставини, які його оточують, переплітаються в справжній ланцюг гумористичних пригод
Але як правило, жодна комедія не може обійтись без трагедії…

Моя історія, яку я хочу розповісти саме тобі і пройти цей поворот мого життя, саме з тобою.
Зустрінемося в твоєму місті!

Де і коли:18:00 у ДРАМіКОМі, просп. Дмитра Яворницького, 97, 500-900 грн

Виставка «Ріка кричала, вила, як поранений звір»

Тема виставки пов’язана з трагічними подіями 6 червня 2023 року, коли російські війська підірвали греблю Каховського водосховища. Автори проводять паралель між сьогоденням, у якому Росія намагається знищити природу України та її культуру, і тим радянськими впливом, що застиг у минулому.

Де і коли: у Центрі сучасної культури, Крутогірний узвіз, 21, вхід вільний

Категорія: Афіша, Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: