Skip to content

ОФІЦІЙНО В КП «Дніпроводоканал» зробили важливу заяву щодо великих боргів населення

Абоненти КП «Дніпроводоканал» завинили підприємству майже 800 млн грн

Незважаючи на численні заклики до своєчасної оплати, борги споживачів перед КП “Дніпроводоканал” сягнули вражаючої суми – 800 мільйонів гривень. Довелося відключати абонентів-боржників. Про це пише «Наше місто» з посиланням на міську владу Дніпра.

«У березні та квітні були проведені відключення за 105 адресами мешканців приватного сектору, сума боргу яких сягала понад 5 000 грн. Загальний борг мешканців приватного сектору перед КП «Дніпроводоканал» становить майже 60 млн грн (59 800 108,96 грн). Відключення дали результат та заборгованість зменшилась. Боржники, з якими провели роботу з відключення, сплатили 368 369,11 грн», – коментує Ольга Дробчак, начальниця департаменту з маркетингу та збуту КП «Дніпроводоканал».

Абоненти КП «Дніпроводоканал» завинили підприємству майже 800 млн грн

З 1 числа наступного місяця підприємство планує призупинити надання послуг абонентам, які мають заборгованість понад 10 000 грн.

«Через значну заборгованість за послуги централізованого водопостачання та водовідведення, надання якісних послуг стає складним. Щоб уникнути відключень водопостачання, просимо погасити заборгованість або укласти договір про реструктуризацію платежів», – коментує Ольга Дробчак.

Щоб укласти договір реструктуризації боргу за воду, ви можете:

  • Звернутися до абонентської служби КП “Дніпроводоканал”.
  • Відвідати один із Центрів абонентських послуг ТОВ “ЄРЦ КП”.

Адреси та телефони для консультацій за посиланням.

Фото: пресслужба міської влади Дніпра

Раніше ми писали, як міська влада Дніпра допомагає рятувальникам ДСНС.

Категорія: Важливо, Влада, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: