Site icon Наше Місто

Дніпро визнали лідером за рівнем прозорості серед міст України

Дніпро визнали лідером за рівнем прозорості серед міст України

Місто Дніпро було визнано лідером серед українських міст за дослідженням антикорупційної громадської організації «Трансперенсі Інтернешнл Україна», – пише «Наше Місто» з посиланням на прес-службу міськради.

Згідно з дослідженням антикорупційної організації «Трансперенсі Інтернешнл Україна», яке охопило 80 муніципалітетів, Дніпро продемонстрував найвищий рівень прозорості у сфері діяльності міської влади під час повномасштабної війни.

«Міські ради добре впоралися з тими індикаторами євроінтеграційних перспектив, що стосувалися бюджетної прозорості, реагування на звернення мешканців», – зазначили у «Трансперенсі Інтернешнл Україна».

Ілюстративний матеріал: «Трансперенсі Інтернешнл Україна»

Дослідження містило 50 індикаторів щодо організації роботи міських рад на час дії воєнного стану, публікації інформації на офіційних ресурсах, забезпечення доступу до даних про земельні та житлові питання, комунальне майно, соціальну сферу тощо. Окремі критерії стосувалися створення можливостей для внутрішньо переміщених осіб, релокованого бізнесу і таке інше.

«Трансперенсі Інтернешнл Україна» вже вдруге проводить дослідження  стану прозорості міст під час повномасштабної війни. І другий рік поспіль Дніпро лишається лідером з прозорості серед інших міст України.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Дніпро – лідер за рівнем прозорості згідно з дослідженням руху «Чесно».

Категорія: Влада, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version