Site icon Наше Місто

Дітям в Україні нададуть безкоштовний відпочинок: хто отримає путівку

Дітям в Україні нададуть безкоштовний відпочинок: хто отримає путівку

Уряд в Україні ухвалив рішення, згідно з яким розшириться кількість категорій дітей, які отримають можливість безкоштовно відвідати дитячі табори. Провести гарно час та відпочити зможуть ті діти, які потребують особливої уваги та підтримки. Своєю чергою батькам та опікунам не потрібно буде фінансово витрачатися на путівку, – пише «Наше Місто» з посиланням на Міністерство соціальної політики України.

Завдяки державної програми у цьому році ще більше українських дітей зможуть оздоровитись в міжнародному таборі «Артек» на Закарпатті. За інформацією з Міністерства соціальної політики, ще три групи дітей отримають безкоштовні путівки:

Також безкоштовні путівки отримають:

Першочерговий пріоритет буде надаватися дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування, рідним дітям батьків-вихователів і прийомних батьків, а також дітям, які переселилися з регіонів активних бойових дій та окупованих територій.

Нагадаємо, раніше ми писали: Грошова допомога від ООН: хто і як може отримати виплати. Читайте також: Виплати військовим за поранення: що передбачено та як отримати

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version