Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ В Україну суне атмосферний фронт із заморозками і снігом: яка погода буде у Дніпрі наступного тижня

Погода у Дніпрі 15-21 квітня 2024 - Наше Місто

Насолоджуватись теплими квітневими днями залишилось недовго. За інформацією Українського Гідрометцентру, в Україну суне атмосферний фронт, який принесе різке зниження температури і опади. Похолодання розпочнеться з заходу країни вже в понеділок, 15 квітня, повідомляє «Наше Місто» з посиланням на синоптичні сайти.

Погода у Дніпрі 15-21 квітня 2024 - Наше Місто

У Львові понеділок буде дощовим і прохолодним. Температура повітря з +20…+25 на вихідних впаде до +16 градусів. Далі – ще холодніше. До кінця наступного тижня стовпчики термометрів не покажуть вище +10 градусів. На вихідних взагалі очікуються заморозки від -1 до -3 градусів нижче Цельсія. У Карпатах синоптики навіть прогнозують мокрий сніг.

Погода у Дніпрі 15-21 квітня 2024 - Наше Місто

У Києві буде ненабагато тепліше. Понеділок 15 квітня та вівторок 16 квітня ще порадують теплом до +20 градусів, хоча і з короткочасними дощами. А от з середи 17 квітня вище + 10 градусів у столиці не буде. Дощитиме.

Погода у Дніпрі 15-21 квітня 2024 - Наше Місто

Дніпро повезло найбільше. Синоптики прогнозують, що наступний тиждень буде хоч і не аномально, але теплим. Температура повітря вдень 15-19 квітня буде в діапазоні +20…+23 градуси. Прохолоднішими очікуються вихідні – +16…+18 градусів. Можливі короткочасні дощі.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Дніпрі на Перемозі зацвіла японська вишня.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: