Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Куди піти у Дніпрі 12 квітня

Сьогодні, 12 квітня, День працівників ракетно-космічної галузі України. Віряни вшановують пам’ять Василія, сповідника, єпископа Парийського. До Нового року залишилося 263 дні. Куди піти в п’ятницю – дізнавались журналісти “Нашого Міста”

Концерт «Шопеніана»

Хореографічний шедевр Фокіна на музику Шопена – одна з найбільш привабливих сторінок в історії балетного мистецтва. Точно в дивовижному сні з’являється перед глядачем хоровод Сильфід в старовинних пачках. І як ефемерні повітряні польоти, стрибки і пробіжки танцюючих балерин. Цей балет чарує, гіпнотизує, захоплює. Тривалість вистави 35 хв.

Де і коли: 18:00, у театрі опери та балету, просп. Дмитра Яворницького, 72-А, 100-450 грн

Вистава «Тваринні інстинкти»

«Тваринні інстинкти» – вистава за пʼєсою «Звірині історії» американського драматурга світового рівня Дона Нігро, майстра гротеску, абсурду та іронії. Вистава грається при зачиненій завісі!
Усі ми перебуваємо у психологічній пастці цивілізації. Мама, няня або будь-хто інший з дитинства втовкмачували нам, що життя прекрасне, що людина прекрасна, що добро завжди перемагає зло, а «сірий вовк» ніколи тебе не вхопить. Та коли ми стикаємось з мерзенністю реальності, ми просто не віримо в неї… цього не може бути… Мамам слід було навчати, що «сірий вовк» найчастіше зовсім поруч і виглядає точнісінько як ми з Вами!
Вітаємо Вас у нашій химерній гардеробній, де серед тисяч костюмів є істоти, які керуються своїми природними інстинктами!

Де і коли: 18:00, у ДРАМіКОМі, просп. Дмитра Яворницького, 97, 350-400 грн

Комедія «Скажений день або весілля Фігаро»

Вистава «Скажений день, або весілля Фiгаро» – це сучасна та смiлива адаптацiя вiдомої класичної п’єси Бомарше. Пристрасть, підозри, ревнощі, помста, забавні непорозуміння, віртуозні інтриги триматимуть глядачів в напрузi до останнього. Чи зможе винахідливий Фігаро побороти всі труднощі в ім’я справедливості та любові, ось у чому головне питання.

Де і коли: 18:00, у молодіжному академічному театрі, вул. Володимира Мономаха, 21, 200 грн

«Симфонічний концерт: Бетховен, Гриньків»

ЧОМУ ВАРТО ПІТИ НА СИМФОНІЧНИЙ КОНЦЕРТ У ДНІПРІ? Фантастична краса тандему оркестру і бандури.
Яскрава концертна програма.Цілюща енергетика звучання живих інструментів.

Запрошуємо вас на прекрасний музичний вечір! На сцені:Академічний симфонічний оркестр Дніпропетровської філармонії;
соліст Роман Гриньків (бандура) – народний артист України, який віртуозно володіє сакральним для українського народу інструментом. Сьогодні ім’я талановитого бандуриста відоме у багатьох країнах. Музика Романа Гриньків звучить на головних сценах світу. Гастролі відбувалися в Австралії, Америці, Канаді, Новій Зеландії, Німеччині, Бельгії, Франції, Польщі. В основі репертуару – як власні твори, так і твори композиторів-класиків, перекладені для бандури, джазові імпровізації, українська народна музика, традиційні твори для бандури. Інструмент, на якому грає Роман Гриньків, створений самим музикантом. У різні періоди кар’єри Роман співпрацював з Al Di Meola, Daja Sing Group, Kriss Finnen та іншими.
Художній керівник, головний диригент – Айдар Торибаєв.

Де і коли: 18:00 у Філармонії , вул. Воскресенська, 6, 150-400 грн

Оперетта «Сільва»

Офіцер,  князь Едвін Волапюк і чарівна, знаменита солістка вар’єте Сільва Вареску, усупереч усім принципам і традиціям, палко покохали одне одного. Вони могли б стати прекрасною, щасливою парою, але прикрі  непорозуміння, підступні інтриги, ненавмисні помилки легковажного товариша Боні відмежовують головних героїв від щасливого фіналу, коли, зрештою, перемагає кохання.                                                                                                             

Тривалість вистави 2 год. 15 хв.

Де і коли: 18:00, у театрі імені Шевченка, Воскресенська, 5, 120-250 грн.

Категорія: Афіша, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: