Skip to content

Де у Дніпрі немає води 6 квітня

Де у Дніпрі немає води 6 квітня 2024 - Наше Місто

Протягом ночі 6 квітня на мережах водопостачання Дніпра не було зафіксовано знеструмлень чи аварій на насосних станціях, повідомляє «Наше Місто» з посиланням міську владу.

Однак, через протікання на водопроводі по вулиці Квітки Цісик, 1, припинено водопостачання цього будинку. Комунальники планують провести ремонтні роботи та відновити водопостачання протягом дня.

Вчора ввечері фахівці завершили роботи на двох об’єктах:

  • Вулиця Спогадів, 1-А: відновлено водопостачання по вулиці Спогадів, 1-52.
  • Проспект Героїв, 10: відновлено водопостачання цього будинку.

5 квітня також спостерігалися перебої в електропостачанні та зупинка підвищувальної насосної станції (ПНС) по вулиці Б. Хмельницького. Це призвело до зниження тиску води на верхніх поверхах будинків по проспекту Слобожанському, вулицях Б. Хмельницького, П. Калнишевського, Батумській, Старочумацькій, К. Цісик, Яскравій, Дебальцівській та Осінній.

Електроживлення ПНС відновлено, нормативний тиск води стабілізовано.

За минулу добу бригади КП «Дніпроводоканал» очистили 21 засмічення на мережах водовідведення та усунули 16 пошкоджень на мережах водопостачання.

КП «Дніпроводоканал» закликає жителів міста бути бережливими та економно використовувати воду.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Дніпрі триває підготовка до нового опалювального сезону: як проходять гідравлічні випробування теплових мереж.

Категорія: Влада, ЖКГ, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: