Skip to content

Окупанти обстріляли Запоріжжя: є загиблі та постраждалі

Окупанти обстріляли Запоріжжя: є загиблі та постраждалі

Ворог атакував Запоріжжя. Близько 15 годин було чути перші вибухи – потім вони повторилися. Наразі відомо про двох загиблих. Також в результаті атаки постраждало 6 людей, – передає «Наше Місто» з посиланням на голову Запорізької ОВА Івана Федорова.

Наразі у Запоріжжі продовжується повітряна тривога. У місті досі лунають вибухи. Станом на зараз відомо про 2 загиблих – чоловіка та жінку. Також за словами Івана Федорова, за попередніми даними внаслідок російської атаки поранені 6 людей.

«9-річний хлопчик та його 36-річна мама, юнаки 20-ти і 22-х років – у стані середньої тяжкості.  55-річна жінка та 51-річний чоловік – у важкому стані. Усі у лікарні. Медики надають їм необхідну допомогу», – йдеться у дописі.

Федоров також нагадав про необхідність перебування у безпечних місцях, оскільки у місті досі триває тривога.\

Фото: Телеграм-канал Івана Федорова.

Читайте також: 2 квітня росія здійснила чергову ракетну атаку на Дніпро, внаслідок якої постраждали 18 осіб. Пошкоджені дитсадок, коледж, підприємство критичної інфраструктури, також 14 будинків комунальної власності, ОСББ та ЖБК. Лікар з Дніпра розповів, у якому стані перебувають діти, які постраждали внаслідок атаки. Також вчителька з Дніпра показала фото свого класу, зруйнованого ракетою.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: