Skip to content

У Дніпрі судитимуть чоловіка, який вбив підлітка прямо на дитячому майданчику

У Дніпрі судитимуть чоловіка, який вбив підлітка прямо на дитячому майданчику

У Дніпрі чоловік причепився до підлітків на дитячому майданчику, розпочав конфлікт та наніс ножові поранення одному з хлопців. Від отриманих травм потерпілий помер у лікарні, – передає «Наше Місто» з посиланням на Офіс Генерального Прокурора.

У Дніпрі розпочнеться судовий процес над чоловіком, який наніс смертельні поранення неповнолітній дитині. Ювенальні прокурори Лівобережної окружної прокуратури Дніпра повідомляють, що 31 грудня 2023 року на дитячому майданчику в одному із районів Дніпра обвинувачений побачив компанію незнайомих йому підлітків, спровокував конфлікт та бійку, у ході якої достав ножі.

«Чоловік почав безпричинно чіплятися до дітей і провокувати словесний конфлікт. Після того, як один із хлопців зробив йому зауваження, обвинувачений розпочав бійку. Під час сутички він дістав з кишені ножа і наніс два поранення 15-річній дитині в живіт», – йдеться у повідомленні.

Унаслідок цього 15-річний підліток, отримавши два поранення, помер у лікарні.

Прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно місцевого мешканця за фактом умисного вбивства, вчиненого з хуліганських мотивів ( п. 7 ч. 2 ст. 115 КК України). Наразі обвинувачений перебуває під вартою без права на заставу.

Нагадаємо, раніше ми писали: У Дніпропетровській області за вбивство та зґвалтування 16-річної дівчини судитимуть батька п’яти дітей.

Читайте також: У Дніпрі лікарі рятують 8-річного хлопчика, якого тривалий час бив коханець матері.

Категорія: Кримінал, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: