Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Куди піти у Дніпрі 2 квітня

Сьогодні, 2 квітня, Міжнародний день дитячої книжки. Віряни вшановують пам’ять преподобного Тита Чудотворця. До Нового року залишилося 273 дні. Журналісти “Нашого Міста” зібрали для вас актуальну афішу подій сьогодні.

Таємниці Червоної планети

Куди піти у Дніпрі 2 квітня

Політ на Марс – одне з найбільших прагнень людства, тож поки інженери розробляють скафандри та обмірковують, як створити космічний корабель, здатний доправити людей на Марс, пропонуємо разом дослідити таємниці червоної планети.

Якого кольору небо на Марсі, і на що схожі марсіанські сніжинки? Яка на вигляд найвища гора Сонячної системи, і завдяки чому вона досягла такої висоти? Які на вигляд супутники Марса, і чи схожі вони на Місяць? Чи існувала на Марсі коли-небудь рідка вода? Як на Червоній планеті шукають сліди життя? Де найкраще заснувати майбутні поселення на Марсі? І яке небесне тіло, невидиме для земного спостерігача, астронавти побачать у марсіанському небі?

Де і коли: 16:30, планетарій Дніпра

Я, «Побєда» і Берлін

Пригодницька комедія про двох друзів, які їдуть до Берліна на старій машині, щоб обміняти її на омріяний Mercedes. Створена на основі повісті Кузьми Скрябіна.

Де і коли: в кінотеатрах Дніпра, 110-250 грн

КОСМІЧНИЙ КРУЇЗ

Куди піти у Дніпрі 2 квітня

Ексклюзивний повнокупольний фільм виробництва Planetarium Noosphere «Космічний круїз» — це захоплива подорож планетами Сонячної системи!

Незвичайні ландшафти на планетах земної групи, крижана атмосфера віддалених газових гігантів…Не виходячи із Зоряної зали ви відвідаєте Меркурій, Венеру, Марс, Юпітер, Сатурн, Уран, Нептун, Плутон та навіть деякі супутники планет Сонячної системи.

Дізнавайтеся більше про кожну планету, їхні особливості, таємниці та загадки! Мальовничі пейзажі, надзвичайні краєвиди та дивовижні відкриття — все це чекає на вас у нашому космічному круїзі!

Виробництво: Planetarium Noosphere 

Де і коли: 18:30, планетарій Дніпра

Що не можна робити 2 квітня

  • Не варто сваритися, лихословити, конфліктувати.
  • Заборонено в’язати, шити і вишивати.
  • Краще не займатися важкою фізичною працею.

Народні прикмети і традиції на 2 квітня

Серед наших предків існувало чимало цікавих прикмет на цей день: 

  • дивилися, який сьогодні день: гучно воркочуть голуби — до тепла;
  • високо в небі грають ворони — чекайте на сонячну і ясну погоду;
  • лід на водоймах ще не зійшов — риболовля буде поганою;
  • дощова погода вказує на спекотне літо.

Категорія: Афіша, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: