Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Де у Дніпрі купити живу книгу: ТОП книжкових магазинів

Дарина Сухоніс

Попри те, що сьогодні ми живемо в цифровому суспільстві, магія паперових книг неповторна. Журналісти “Нашого міста” зібрали для вас топ книжкових крамниць у місті, де можна придбати живу книгу.

Книги у дяді Вані

Знакова та незвична книгарня у Дніпрі.Її власник Іван Хников вже 40 років продає книги у Дніпрі. Власну книгарню відкрив на початку 2000-их, до цього торгував на книжковому ринку. У крамницяка так і називається – «Книги у дяді Вані», – понад близько 150-200 тисяч книг.

Адреса: вул. Воскресенська, 6

Ніша

Нова книжкова крамниця у самісінькому центрі Дніпра! І до речі, це ще й кав’ярня! Її засновниця Галина раніше працювала у видавництві, згодом – з аудіокнижками, та довгий час мріяла відкрити книгарню, де можна було б також купити кави.

«Не секрет, що в Києві давно почався бум на книгарні. Дивлячись на Дніпро, ставало дуже сумно: засилля російської та піратської книжки, наявні книгарні знаходяться у не дуже зручних локаціях, не пропонують атмосфери, яку чекають книголюби», – розповіла Галина про відкриття.

Адреса: проспект Дмитра Яворницького, 67.

Книгарня Старого Лева

Книги Старого Лева стали рідними для людей у різних містах і селах цілої країни. Завше цінно відчувати, що на іншому кінці вулиці, країни, світу є твої однодумці. “Ми віримо, що люди, котрі обирають ті самі книги, зможуть порозумітися в будь-яких інших речах, важливих для спільного творення нашого суспільства. Це велика сила – спільнота, згуртована довкола книги. Відчувати цю спільноту найкращих людей країни – то ніби відчуватися як удома, затишно та безпечно. І ми дуже вдячні за Ваш вибір наших книжок, за те, що Ви розділяєте наші цінності і разом з нами вибудовуєте майбутнє. А ми зі свого боку докладаємо усіх зусиль, аби у Спільноті Старого Лева Ви отримали найкращу цінову пропозицію, найшвидшу доставку та найприємніше спілкування”, – сказано на сайті книгарні.

“Книгарня “Видавництва Старого Лева” – місце, де ви зможете знайти книги для всієї родини! Книгарня знаходиться у ТРЦ “Нео Плаза”.”

Адреса: вулиця Марії Кюрі, 5

Книгарня Є

Мережа Книгарень «Є» має особливу концепцію, чітко визначену позицію. Ми вирізняємося серед більшості книжкових мереж тим, що просуваємо український продукт. Ця позиція відповідає очікуванням суспільства, адже, як засвідчують соціологічні дослідження, більшість українців надає перевагу україномовній книжці.

Мережа Книгарень «Є» – це заохочення не тільки для покупця, а й для українського видавця, оскільки його книги посідають тут чільне місце. Цим Книгарня «Є» принципово відрізняється від більшості інших книжкових мереж в Україні, які цілеспрямовано просувають російську книгу.

Відкритість до інших культур також вельми важлива, оскільки це запорука доступу до передових ідей світового рівня. Саме тому мережа книгарень «Є» прагне забезпечити великий вибір не тільки українських, а й іноземних книг мовами оригіналу.

Першу книгарню мережі відкрито 21 грудня 2007 року в м. Києві (вул. Лисенка, 3). Менш ніж за рік книгарня набула репутації магазину з найбільшим вибором українських книг, приємним сервісом (місця для читання, Wi-Fi), а також стала відома киянам та гостям столиці як місце культурних зустрічей – презентацій книжок, круглих столів, літературних читань, дитячих заходів.

На 15-му Форумі видавців у Львові (вересень 2008 р.) Книгарню «Є» визнано найкращою книгарнею в Україні, Книгарнею року.

Мережа Книгарень «Є» має свої особливості, привабливі для покупця:

– найбільший в Україні вибір українських книг;
– книги іноземними мовами;
– відділ дитячої літератури (місце для ігор, дитячі іграшки);
– спеціально облаштовані місця для читання;
– безкоштовний Інтернет (Wi-Fi);
– платформи для культурних подій.

Інтернет-магазин книг “Книгарня “Є” пропонує українському читачеві найбільший вибір вітчизняної та іноземної літератури. Цінова політика онлайн-крамниці побудована на засадах справедливості й обґрунтованості в межах українського книжкового ринку. Тут ви можете придбати найрізноманітнішу літературу за найкращими цінами, зробити передзамовлення на ексклюзивні книжки, що продаються лише в нашій мережі, і відшукати старі видання, які вже втратили надію знайти. Ми дбаємо про те, аби читання було зручним і доступним.

Адреса:  вул. Харківська, 4

Книгарнi КСД

«Клуб Сімейного Дозвілля» — лідер видавничої галузі та найбільший дистриб’ютор книжкової продукції в Україні. За 21 рік роботи видано книжок загальним накладом понад 100 млн примірників. В асортименті видавництва приблизно 600 найменувань на рік художньої, прикладної та дитячої літератури.

«Клуб Сімейного Дозвілля» — видавництво бестселерів, що підкорили мільйони читачів у всьому світі! До складу авторського портфеля КСД входять такі відомі письменники, як Стівен Кінг, Ден Браун, Марґарет Етвуд, Пауло Коельйо, Еріх Марія Ремарк, Ренсом Ріґґз, Френк Герберт, Елена Ферранте, Деніел Кіз, Тесс Ґеррітсен, Карлос Руїс Сафон, Анджей Сапковський, Ірвін Ялом, Ерік Берн та інші.

Серед проєктів видавництва — книжки зіркових українських авторів: Сергія Плохія, Андрія Кокотюхи, Надії Гуменюк, Симони Вілар, Олени Печорної, Дарини Гнатко, Олександра Фоззі Сидоренка. Ми пишаємося тим, що видаємо твори лауреата Шевченківської премії Василя Шкляра, Золотих авторок України Люко Дашвар, Світлани Талан, Наталії Гурницької, письменника-новатора Макса Кідрука та інших.

Адреса: пл. Вокзальна, 13 (ТЦ «Універмаг», 1 пов)

Книжковий магазин «Книголенд»

Книжковий магазин «Книголенд» – це завжди гнучка цінова політика. Наприклад, «Книголенд» створює особливі умови для постійних покупців і для того, щоб Ви, наш читач, захотіли придбати книги саме в нашому книжковому магазині. Спеціально для покупців книгарні розроблена програма лояльності, беручи участь в якій можна купувати з постійно збільшується знижкою. Вже сьогодні ви можете зробити покупку в нашому книжковому магазині і не платити за її доставку, завантажити флаєр і купити книгу зі знижкою і це тільки початок…

Асортимент книжкових магазинів «Книголенд» формується досвідченими товарознавцями, які замовляють популярні і рідкісні книги, вміло підбирають книги.

Адреса: вул. Марії Кюрі, 5

Гоблін

Книгарня є відомим та популярним магазином серед книголюбів та любителів фентезі, наукової фантастики та інших жанрів. Книгарня Гоблін Магазин пропонує широкий вибір книг різних авторів та жанрів. Ви можете знайти тут як класичні твори відомих письменників, так і нові видання сучасних авторів. Магазин також має великий вибір книг для дітей, які будуть цікаві і корисні для їхнього розвитку. Крім книг, Гоблін Магазин також продає ігри настільні та комп’ютерні, фігурки, постери та інші сувеніри, пов’язані зі світом фентезі та фантастики.

Магазин має зручну локацію та приємну атмосферу, що створює комфортне середовище для відвідувачів. Професійний персонал завжди готовий надати допомогу та порадити вам, яку книгу обрати. Книгарня Гоблін Магазин є не просто місцем продажу книг, але й місцем зустрічей та обговорень. Тут часто проводяться літературні вечори, зустрічі з письменниками та інші цікаві події, які допомагають розширити кругозір та знайти нових друзів з подібними інтересами.

Адреса: проспект Дмитра Яворницького, 68

Категорія: Афіша, Новини Дніпра, Тема дня

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: