Site icon Наше Місто

У Дніпрі оголосили міжнародний тендер для закупівлі нових трамваїв та вагонів для метро

У рамках спільного проєкту Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України та Європейського інвестиційного банку «Міський громадський транспорт II» надано позику  за субпроєктами комунальних підприємств Дніпровської міської ради для закупівлі нового екологічного та інклюзивного громадського транспорту. Тендер міжнародний: участь у ньому можуть взяти не лише вітчизняні, а й європейські постачальники, повідомляє «Наше Місто» з посиланням департамент транспорту та транспортної інфраструктури міської ради.

Зокрема, КП «Дніпровський електротранспорт» оголосило тендер на нові низькопідлогові трамваї на загальну суму до 9 млн євро. Йдеться про сучасний енергоефективний рухомий склад, обладнаний транзисторно-імпульсною системою керування. За умовами тендеру вагони:

Очікувана вартість одного трамвая складатиме від 1,7 млн євро – це середня ціна такого рухомого складу. Перша партія повинна надійти протягом 9 місяців з моменту отримання авансового платежу постачальником.

Тим часом КП «Дніпровський метрополітен» оголосило закупівлю 5 вагонів поїзда на суму до 7,4 млн євро. Сучасні вагони будуть більш економічні, комфортні та надійні. Вони повинні мати:

Поставка першої партії має бути здійснена протягом 19 місяців з дати отримання авансового платежу постачальником.

У вартість нового рухомого складу також входять запасні частини та витратні матеріалами, обладнання та інструменти для обслуговування й ремонту.

Пропозиції від постачальників вагонів метро та трамваїв приймають до 21 та 22 травня відповідно.

Нагадаємо, раніше ми писали: Чому метро Дніпра будували як бомбосховище та як воно змінилося за 28 років існування.

Категорія: Влада, Новини Дніпра, Транспорт в Дніпрі

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version