Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ “Манюня” та “електронний красень”: історія кохання двох водіїв тролейбусів Дніпра

Супрун Юлія

влюбленные водители троллейбусов в Днепре

Вони не уявляють свого життя один без одного та збираються одружитися. Колеги щодня питають про весілля та навіть зробили все для того, щоб закохані працювали в одну зміну й мали час, щоб побути разом. Ця історія кохання сталася у Дніпрі на території тролейбусного депо №1 КП “Дніпровський електротранспорт”. Сашко та Настя – молоді водії, які щодня ведуть свої тролейбуси міськими маршрутами. Про це пише “Наше місто”.

закохані водії тролейбусів у Дніпрі

Все почалося майже на робочому місці. Сашко, який за кермом тролейбуса вже чотири роки, вперше побачив Настю на території депо, коли вона ще навчалась на курсах водіїв та почала опановувати машину.

Вона прийшла навчатися і мені дуже сподобалася. Розговорилися, почали спілкуватися. Я добився свого. Сподіваюсь, що скоро вона стане Орловою, – посміхається 24-річний Олександр Орлов.

закохані водії тролейбусів у Дніпрі

Хлопець ще до війни приїхав до Дніпра з Донбасу. За фахом він помічник машиніста тепловозу, але зізнається, що з дитинства мріяв про тролейбуси. 

В мене батько 30 років працював водієм тролейбуса. Можна сказати, що я виріс у тролейбусі. І зараз мені дуже подобається моя робота, я люблю возити пасажирів, – пояснює хлопець.

водій тролейбусу Сашко

Сашка вважають досвідченим водієм, тому він працює на найсучаснішому тролейбусі у Дніпрі – електронній машині з автономним ходом. Хлопця за кермом цього “електронного красеня” можна побачити на маршрутах №2,3, 12, 20. У Насті, яка працює водієм лише півроку – машина скромніша, але дівчина її дуже любить й навіть дала їй ім’я – “Манюня”. Дівчина їздить на маршрутах № 17 та 20.

Я просто кайфую за кермом тролейбуса і дуже люблю свою роботу. Хоча у своїй родині я перша опанувала таку професію, – розповідає Анастасія Канівець.

водійка тролейбусу Настя

Робота водія тролейбуса доволі складна. Це не просто керування громіздким транспортним засобом. Це відповідальність за життя та безпеку десятків людей, знання маршрутів, правил дорожнього руху, вміння швидко реагувати у непередбачуваних ситуаціях, а також стійкість до стресів та постійна увага. Але всі ці складнощі зовсім не заважають службовим романам, які у переважній більшості закінчуються весіллям. 

фіхівець КП Дніпровський електротранспорт

Фото: Валерій Кравченко

На нашому підприємстві гарний колектив, люди хочуть тут працювати – це головне. Дуже багато в історії нашого підприємства випадків, коли люди просто приходили до нас у пошуку роботи, а знаходили тут ще й другу половинку, створювалися родини. Ми цінуємо такі традиції, – каже провідний фахівець КП “Дніпровський електротранспорт” Нікіта Керенцев.

Нагадаємо, раніше ми писали, як у Дніпрі тролейбус став найнадійнішим пасажирським транспортом.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Транспорт в Дніпрі

Позначки: , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: