Site icon Наше Місто

Опалювальний сезон у Дніпрі: стала відома дата завершення

Опалювальний сезон в Дніпрі пройшов успішно, завершується 28 березня. Про це під час брифінгу розповів директор КП “Теплоенерго” Андрій Клименко, повідомляє “Наше місто”.

На щастя, вже настала весна, стала значно тепліше, найближчими дня денна температура сягне 18-20 градусів, тож логічно завершувати опалювальний сезон. Він успішно тривав в Дніпрі з 10 листопада минулого року. Тоді працівники Теплоенерго буквально за тиждень увімкнули опалення та забезпечили теплом лікарні, дитсадочки, житлові будинки, установи та підприємства Дніпра. Загалом теплопостачання міста  забезпечують 370 котелень, що знаходяться на балансі КП “Теплоенерго”.

Втім наразі містяни заборгували за спожите тепло вражаючу суму – понад 1,537 млрд грн (!) станом на березень 2024 року. Директор КП “Теплоенерго” Андрій Клименко закликав усіх дніпрян розрахуватися з боргами або укласти договори реструктуризації. Для цього можна звернутися до КП Теплоенерго за адресою: вул.Королеви Єлизавети ІІ, буд.15

До речі, станом на зараз оформлено 107 договорів щодо реструктуризації боргів за тепло. В КП Теплоенерго нагадують, що уряд України надав підприємствам теплокомуненерго (ТКЕ) можливість відключати подачу комунальних послуг злісним боржникам. Крім того, комунальники в судах вимагають від несумлінних абонентів сплати заборгованостей.

Після завершення опалювального сезону фахівці КП Теплоенерго зосередяться на  технічному обслуговуванні, діагностиці,  ремонтах, модернізації обладнання котелень та теплових мереж. Зокрема –  на розширенні можливостей для енергонезалежності. 

До речі, саме дніпровське КП “Теплоенерго” є одним з лідерів в галузі ТКЕ України за рівнем оснащення генераторами. Завдяки особистим зусиллям міського голови Бориса Філатова та керівництва комунального підприємства саме комунальна сфера Дніпра, зокрема – й Теплоенерго отримує від численних міжнародних партнерів вкрай необхідну техніку та потужні генератори. Ці прилади дозволяють котельням різного масштабу працювати та постачати людям тепло навіть у разі  відключення світла через ворожі удари. Зокрема, завдяки дружнім стосункам нашого міста із зарубіжними партнерами КП “Теплоенерго” отримало вже 142 генератори від народу Японії.

Категорія: Влада, ЖКГ, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version