Skip to content

У Дніпрі в одному з РАЦСів папуга допомагає вести весільні церемонії

У Дніпрі в одному з В Днепре в одном из ЗАГСов попугай помогает вести свадебные церемонии

У Дніпрі у РАЦСі «Правобережний» вже рік працює унікальний співробітник – папуга карела. Його головна задача – розважати відвідувачів та знімати напруження під час церемоній. Унікальному папузі дали промовисте ім’я – Амур. Про це розповідає «Наше Місто» з посиланням на ДніпроТБ.

У Дніпровському РАЦСі вирішили впровадити особливу ідею для створення комфортної та радісної атмосфери. Тут працює папуга, на ім’я Амур. Цей пернатий красень став справжньою зіркою відділу – він приносить радість відвідувачам та бере участь у шлюбних церемоніях, підбадьорюючи наречених і підтримуючи працівників.

«Ми хотіли затишку, хотіли посмішок. Тому вирішили завести папугу, щоб створити таку чарівну атмосферу. Ще й назвали його Амуром, щоб закохані приходили і це був такий символізм», – ділиться начальниця відділу РАЦС «Правобережний» Наталя Омбиш.

Зараз Амур цвірінькає та розважає своїми пташиними співами відвідувачів. Проте для того, аби він відчув свою місію, папузі знадобився час. Але вже після адаптації він став справжнім контролером гарного настрою відвідувачів.

«Коли він з нами познайомився ближче, то він проявив себе з найкращої сторони – ми задоволені, абсолютно», – каже пані Наталя.

Тож, зараз головна місія Амура – дарувати настрій усім відвідувачам РАЦСу. А за їхніми словами, зі своєю роботою він справляється на відмінно.

Нагадаємо, раніше ми писали: Місто, дружнє до тварин: де у Дніпрі вигуляти свого чотирилапого друга.

Читайте також: Стерилізація домашніх тварин: особливості операції та вартість у клініках Дніпра.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Тема дня

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: