Skip to content

Психологічна допомога та заняття з розвитку: які послуги можна отримати у Дніпровському центрі соціальних служб

Психологічна допомога та заняття з розвитку: які послуги можна отримати у Дніпровському центрі соціальних служб - Наше Місто

У Дніпрі працює міський центр соціальних службу. Тут можуть отримати допомогу родини, які опинилися у скрутних життєвих ситуаціях. Центр надає психологічну допомогу, тренінги для батьків та заняття з розвитку дитини, – передає «Наше Місто» з посиланням на прес-службу міськради.

Пані Ксенія, яка переїхала зі Слов’янська, прибула до Дніпра разом зі своєю дворічною донькою Стефанією у квітні 2022 року. Наразі вони отримують підтримку та допомогу у Дніпровському міському центрі соціальних служб, де проходять різноманітні програми, такі як консультації з психологом і логопедом, а також участь у арттерапії та фізичній лікувальній руханці.

«Донечці дуже подобається. Вона з радістю відвідує всі ці заняття.  І я бачу позитивні зміни, наприклад, після заняття з логопедом дитина стала значно краще розмовляти», — ділиться Ксенія Дєткіна.

За даними, минулого року ці послугами міського соціального центру скористалися 1 500 дітей, а цього року вже 17 сімей отримали допомогу, з них 8 родин ВПО, в яких виховуються 26 дітей.

Також продовжується робота «Служби підтримки сімей з дітьми раннього та молодшого віку» (від 0 до 6 років) в рамах проєкту «Захист дітей у надзвичайних ситуаціях». Його реалізує Дніпровський міський центр соціальних служб у співпраці з БО «Надія та житло для дітей».

«Торік цей проєкт був пілотним та показав себе затребуваним, тому його роботу продовжено. Це спеціалізоване формування для надання соціальних, психологічних, педагогічних послуг дітям та їхнім сім’ям з метою забезпечення раннього розвитку дітей і посилення спроможності батьків доглядати і виховувати своїх дітей», — зазначила Анастасія Тищенко, директорка Дніпровського міського центру соціальних служб.

Для отримання послуги батьки можуть звернутися до центру соціальних служб за місцем проживання. Консультація та запис на заняття за телефоном: (068) 745-30-10 (вул. Новосільна, 21).

Нагадаємо, раніше ми писали: Сесія міськради: у Дніпрі депутати поліпшили умови для розвитку бізнесу та вшанували героїв-захисників.

Категорія: Важливо, Влада, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: