Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Куди піти у Дніпрі 20 березня

Дарина Сухоніс

Сонячна і тепла погода так і кличе на вулицю. Які цікаві події відбудуться у Дніпрі сьогодні – знають журналісти “Нашого Міста”.

Концерт Артема Пивоварова

Ми відчуваємо, що наші зустрічі зараз важливіші, ніж будь-коли. У ці важкі для нашої країни часи єдність – та сила, що зміцнює нас у боротьбі за наші цінності. Підтримка одне одного, обмін думками та енергією – це те, чого ми всі потребуємо, і саме те, що відбувається на концертах Артема Пивоварова. Під час виступів команди артиста кожен може відчути атмосферу щирості, вивільнити емоції та зарядитися потрібним настроєм.

У концертній програмі Артема Пивоварова на вас чекають улюблені хіти: “Дежавю”, “Міраж”, “Рандеву”, “Думи”, “Там у тополі”, “Ой на горі” тощо. Серед них – пісні з авторського культурного проєкту “Твої вірші, мої ноти”, в якому артист популяризує вірші українських поетів через призму музики. Звісно, ви також почуєте “Маніфест” – пісню, яку називають сучасним гімном українців.

Концерти відбуватимуться в безпечному форматі безпосередньо поруч із бомбосховищами, на випадок повітряної тривоги.

Ми віримо в перемогу та підтримуємо наших воїнів! Концерти Артема Пивоварова – частина діяльності артиста, спрямованої на адресну допомогу нашим Героям в ЗСУ.

Де і коли: 19:00, ДК «Шинник», просп. Богдана Хмельницького, 118-А, від 650 грн.

Вистава «Вільна пара»

Всесвітньо відомий італійський драматург, лауреат Нобелівської премії Даріо Фо порушує у своїх драмах непрості проблеми стосунків чоловіка та жінки, гендерної нерівності, любові та зради, в яких немає переможця. Лише довіра до людини, з якою прожив з десяток років, допоможе зрозуміти всю палітру людських почуттів. Чоловік пропонує дружині Антонії спробувати вільний шлюб, до якого жінка не готова. Такий шлюб передбачений сьогодні законодавством Італії. Як існують герої в умовному світі людської зради, екзальтації буття – про це прем`єра шевченківців на малій сцені театру. Акторський дует – Вікторія Приліпко та Максим Подорожний – занурять глядача у справжній вир італійських пристрастей.
Режисер-постановник – заслужена артистка України Наталія Тафі.

Де і коли: 18:00, у театрі імені Шевченка, вул. Воскресенська, 5, 200 грн

Фільм-відеозапис концерту «The Doors: Live at the Bowl-68»

Легендарний відеозапис не менш легендарного концерту в США групи The Doors від режисера Рея Манзарека. Виступ в Голлівуд Боул в далекому шістдесят восьмому вважається кращим виступом Джима Морріса і компанії. Кумири молоді (на той час) сміливо писали історію альтернативного РОКУ. Завдяки їм, в рокові імпровізації увірвались елементи джазу та блюзу. А іронічна (дуже часто і сатирична) манера виконання містичних та символічних композицій надавала колективу ознаки вишуканості та елітарності, чим виділяла The Doors серед інших рокерів.

Фільм відтворено та відреставровано у формат HD із любительських кадрів та відеозаписів живого концерту 1968 року.

Де і коли: 20,00 у Планеті Кіно, вул. Титова, 36, 170-270 грн.

Категорія: Афіша, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: