Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Мережа EVA з Дніпра планує вийти на довоєнну кількість магазинів до кінця 2024 року

Михайло Чернов

Фото - мережа EVA

В Дніпрі просто зараз дуже активно розвивається бізнес у сфері краси. Журналісти видання “Наше місто” поспілкувалися з експертами та дізналися, яким дивом зберігається величезний попит на товари для краси та догляду та як мережа магазинів ЕVA допомагає  жінкам та дівчатам бути красивими попри все

ЕVA працює, бо жінки прагнуть бути прекрасними

Мережа EVA, яка була заснована саме у Дніпрі та успішно працює на ринку майже 22 роки, відкрила 95 (!) нових магазинів в Україні (в т.ч. 4 – у Дніпрі)  за за два останні воєнні роки. Лише у 2024 році відкрито понад 15 магазинів, в т.ч. один – у нашому місті.

“Навіть попри війну ми намагаємось розвиватись – зазначають у компанії, однак поки що довоєнної кількості магазинів не досягли.  –  Перед початком повномасштабного вторгнення їх було 1116, а наразі працюючих – 1071 (станом на березень 2024 р.)  На довоєнну кількість магазинів плануємо вийти до кінця 2024 року, і сподіваємось, що ситуація буде сприятливою”. 

Нові магазини відкриваються, адже є значний попит на товари для краси та догляду. Несподіванний тренд: навколо триває війна, а індустрія краси не лише не стагнує, а активно розвивається. Відкриваються нові магазини, а послуги парикмахерів, майстринь манікюру та створення брів – надзвичайно популярні. В будь-які час жінки та дівчата прагнуть бути красивими – попри все:)

Фото - мережа EVA

“Індустрія краси, б’юті-ритейл, до якого належить EVA, розвивається, бо зберігається попит на товари та послуги, – пояснюють в компанії. –  Після повномасштабного вторгнення підхід до споживання змінився у багатьох. Та все ж він не зводиться лише до базових речей першої необхідності. Люди продовжують доглядати за собою, дбати про зовнішній вигляд, отримувати та дарувати подарунки до свят”.

З початку війни створили близько 1500 нових робочих місць

Розвиток індустрії краси в Україні – важливий фактор для загального піднесення економіки держави, яка веде боротьбу з агресором:

“Будь-який бізнес не лише забезпечує потреби своєї аудиторії, але й підсилює державу економічно, сприяє її обороноздатності”, – зазначають в EVA.

Фото - мережа EVA

Дійсно, компанія динамічно розвивається та дає роботи тисячам співвітчизників. За два останні воєнні роки в мережі EVA було створено  близько 1500 нових робочих місць. Загалом в компанії працюють 14 тис.співробітників, в т.ч. – ті люди, які перемістилися з територій, що постраждали від війни.

“Близько 400 працівників магазинів EVA, які перемістилися з «гарячих» регіонів та населених пунктів, ми влаштували на роботу на місцях поточного перебування”, – зазначають в компанії

Допомога – Дніпру та області, людям та братам меншим

Компанія – соціально відповідальний бізнес, тож надає значну  допомогу громаді Дніпра.

“Якщо раніше наша допомога була в основному спрямована на підтримку жінок, мам та дітей, то після повномасштабного вторгнення визначились нові вектори: допомога Силам оборони України; підтримка постраждалим від атак ворога, допомога дітям-сиротам, підтримка притулків для безхатніх тварин”, – зазначають в компанії.

Приміром, від самого початку боротьби з агресією EVA забезпечує комплексними обідами поранених військових, що відновлюються в одній з лікарень Дніпра. Продукти компанія закупає здебільшого власним коштом, наразі вклала у реалізацію ініціативи близько 2 млн грн. 

Мережа EVA реалізує великі благодійні проєкти, до яких активно долучаються клієнти, в т.ч. – дніпряни. Загалом за час великої війни за сприяння EVA на добрі справи було спрямовано вже понад 70 млн грн.

Кілька благодійних ініціатив спрямовані безпосередньо на підтримку Дніпра та мешканців міста.  EVA та клієнти компанії передали до фонду «ТАПС» понад 2,6 млн грн на допомогу постраждалим від ворожого ракетного удару по житловому будинку у Дніпрі в січні 2023 р. Частина коштів була спрямована на придбання речей першої необхідності, решта – на придбання житла для постраждалих сімей. 

«Оперативний штаб» EVA за запитами благодійних та громадських організацій, волонтерів та військових частин саме для Дніпра та області виділив товари з асортименту мережі на суму понад 600 тис. грн. Ще понад 620 тис. грн отримали  дніпровські притулки для тварин (у вигляді у вигляді пічок, будок, палива тощо) в межах ініціатив «Свята з хвостиком» та «Тепло хвостикам».

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Тема дня

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: