Site icon Наше Місто

У Дніпрі розпочався ремонт трамвайних рейок на проспекті Богдана Хмельницького: коли завершаться роботи

У Дніпрі стартувало оновлення трамвайних рейок на проспекті Богдана Хмельницького. Через це рух громадського транспорту дещо змінився. Як тепер курсує транспорт та коли завершаться роботи, – розповість «Наше Місто» з посиланням на прес-службу міськради.

Ремонтні роботи ведуться одразу на трьох ділянках: на перехрестях з вулицями Шинна, Незалежності та Леоніда Стромцова. По завершенні ремонту проїзд стане значно зручнішим для автомобілістів, адже буде «безшовним». Зміни відчують і пасажири трамваїв, рух стане більш плавним.

«Довжина кожної ділянки приблизно 100 метрів.  Всі ремонти на переїздах будуть виконані за безшпальною технологією, тобто без використання рейко-шпальної решітки. Рейка буде знаходитися в широкосмуговій плиті. Задля виконання ремонту перекрито рух трамваїв, це необхідно задля розробки котлованів, заміни баласту, встановлення нових широкосмугових плит та заміни рейок. Ремонт плануємо закінчити за місяць на всіх ділянках», — розповідає провідний фахівець КП «Дніпровський електротранспорт» Нікіта Керенцев.

Дніпрянка Наталя каже, що готова змиритися з певними тимчасовими незручностями, адже вважає, що цей ремонт дійсно потрібен.

«Ремонти потрібно проводити, адже дорожнє полотно зношується. Тож роботи знизять аварійність, буде менше заторів. Тому я ставлюся до цього дуже позитивно», – сказала пані Наталія.

На час ремонту рейок на проспекті Богдана Хмельницького громадський транспорт тимчасово працюватиме за зміненими маршрутами:

Зупинки вказаних тролейбусних та автобусних маршрутів залишаться без змін, проте через здійснення об’їзду час поїздки буде збільшено.

Щодо вантажного транспорту. З 21 березня водіям пропонуються такі альтернативні варіанти обʼїзду перехрестя вул. Шинної та просп. Б. Хмельницького:

Легковий транспорт зможе об’їхати по прилеглих ділянках трамвайної колії біля місць проведення робіт. Ці ділянки вже спеціально підсипані асфальтовим зрізом. Об’їжджати іншими вулицями не треба.

Нагадаємо, раніше ми писали: Якість питної води у Дніпрі та області: дослідження та рекомендації.

Читайте також: У Дніпрі в оранжереї Ботсаду розквітли унікальні екзотичні рослини.

Категорія: Влада, Новини Дніпра, Транспорт в Дніпрі

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version