Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Етнофест Колодій незламний: у Дніпрі учні гімназії №35 зібрали понад 50 тис.грн. для ЗСУ

14 березня Дніпровська гімназія №35 перетворилась на осередок української культури та єднання. Учні та вчителі закладу організували масштабний етнофестиваль “Колодій Незламний“, щоб не лише цікаво провести час, а й зробити свій внесок у спільну справу – підтримку Збройних сил України. Подробиці – у матеріалі “Наше місто”.

На гостей фестивалю чекала насичена програма, спрямована на відродження та популяризацію українських традицій. Діти із задоволенням брали участь у конкурсах, що відповідали тематиці свята Колодія.

Майстер-клас з розпису пряників дозволив їм не лише скуштувати смачні ласощі, але й відчути себе справжніми майстрами народного мистецтва.

Яскравим акцентом фестивалю став благодійний аукціон, де можна було придбати унікальні вироби ручної роботи. Кожен лот був не просто сувеніром, а й символом української стійкості та незламності.

Для любителів селфі тематична фотозона стала чудовою можливістю зробити пам’ятні світлини на згадку про фестиваль.

Гастрономічний ярмарок порадував гостей ароматною випічкою, традиційними українськими стравами та напоями.

-Найголовнішим результатом фестивалю став не лише гарний настрій та незабутні враження для його учасників, але й значна сума, зібрана на потреби ЗСУ, – сказала в.о. директора гімназії №35 ДМР Ірина Карпенко. – Завдяки спільним зусиллям вчителів, учнів та гостей фестивалю вдалося зібрати 52 тисячі гривень. Ці кошти будуть спрямовані на підтримку українських захисників.

Етнофестиваль “Колодій Незламний” став яскравим прикладом того, як українці, навіть у складні часи, не забувають про свої традиції, єднаються та роблять свій внесок у спільну Перемогу.

Категорія: Афіша, Важливо, Інтерв'ю, Конкурси, Новини Дніпра, Новини Культури Дніпра, Освіта, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: