Skip to content

У Дніпрі службовий пес розшукав зниклого 9-річного хлопчика

У Дніпрі службовий пес розшукав зниклого 9-річного хлопчика

У Дніпрі у ніч на 13 березня зник 9-річний хлопчик. Він пішов до друга і не повернувся додому. Знайти дитину допоміг службовий собака, – передає «Наше Місто» з посиланням на Головне управління Національної поліції в Дніпропетровській області.

12 березня близько 23:20 до поліції звернулася мешканка Дніпра з повідомленням про зникнення свого 9-річного сина. За словами жінки, близько 15:00 хлопчик пішов до друга та не повернувся.

До пошуку дитини негайно залучили поліцейських різних служб, а також кінолога зі службовою собакою, який спеціалізується на розшуку зниклих людей.

Завдяки злагодженій роботі правоохоронців, хлопчика було знайдено протягом години. Він знаходився неподалік місця мешкання. Як з’ясувалося, 9-річний хлопчик запізнився додому і боявся сварки з боку матері, тому вирішив почекати, доки вона ляже спати.

На щастя, з дитиною все гаразд. Поліцейські повернули його додому.

Ювенальні поліцейські наголошують на важливості довірливих стосунків з дітьми. Спілкуйтеся з ними без засудження, враховуйте їхню думку та допомагайте знаходити вихід з проблемних ситуацій. Це допоможе зберегти довіру та налагодити гармонійні стосунки з вашими дітьми.

Нагадаємо, раніше ми писали: Поліцейський з Дніпра врятував собаку з-під обстрілів на Херсонщині та забрав до себе.

Читайте також: «Найтяжче – приїжджати на місце обстрілу і бачити дітей»: історія поліцейського, який рятує людей у Нікополі.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: