Skip to content

З перших днів війни допомагала бійцям: історія військовослужбовиці з ТрО Дніпра

З перших днів війни допомагала бійцям: історія військовослужбовиці з ТрО Дніпра

Тетяна Миколаївна – очільниця продовольчої служби підрозділу 108-ї окремої бригади ТрО. Побратими кажуть, що саме вона «підняла з колін» продовольчу службу свого батальйону. Кредо по життю пані Тетяни – завжди бути на позитиві, у доброму гуморі і у готовності працювати, – передає «Наше Місто» з посиланням на прес-службу бригади.

До служби у 108-й бригаді Тетяна Миколаївна сім років працювала в контрольно-ревізійному управлінні, аудиторських службах в Дніпропетровській та Харківській областях, а згодом в Укрзалізниці у відділі тендерів.

Але з початком повномасштабного вторгнення вона зрозуміла, що може бути корисною для наших бійців. Спочатку, після 24 лютого 2022 року, вона подбала про безпеку своїх рідних. А вже після цього почала допомагати військовим з тероборони: готувала їжу, пекла пироги, робила чай. Згодом, після знайомства з бійцями батальйону, пані Тетяна долучилась до їхнього підрозділу.

«З хлопцями з батальйону, в якому я тепер служу, познайомилися ще коли приїжджала до них з перевірками. А коли у мене виникло питання “де я зараз можу бути корисною?”, то вони одразу запросили до себе. Так я потрапила в 108-му бригаді ТрО», – ділиться жінка.

Її організаторські здібності та знання швидко вивели продовольчу службу на новий рівень. Завдяки активній та ініціативній пані Тетяні Миколаївні, продовольча служба зразково налагоджена. Її колеги стверджують, що пані Тетяна «підняла з колін» цю службу.

Пані Тетяна з відповідальністю ставиться до своїх завдань: особисто контролює якість продуктів, закуповує обладнання, підбирає кваліфікований персонал. Підлеглі захоплюються її категоричним підходом до відбору продуктів харчування. Тетяна Миколаївна особисто контролює якість кожного постачання, і якщо виникають проблеми, вимагає заміни на якісні продукти.

«Головний принцип, на якому ґрунтується ефективна робота, це повага один до одного. Якщо є взаєморозуміння, то все вдається», – розповідає пані Тетяна.

Начальниця продовольчої служби не зупиняється на досягнутому і вже планує, як буде облаштовувати сучасну автоматизовану кухню батальйону, коли підрозділ після нашої перемоги повернеться в пункт постійної дислокації.

Нагадаємо, раніше ми писали: Сімейне щастя розбила війна: втративши коханого, дніпрянка Аліна Карнаухова пішла до армії.

Читайте також: Жінки на війні: фоторепортаж про мужність та красу наших захисниць.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Тема дня

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: