Skip to content

На фронті розумієш, що все матеріальне – другорядне: історія військової юристки з ТрО Дніпра

На фронті розумієш, що все матеріальне – другорядне: історія військової юристки з ТрО Дніпра

Рада – військовослужбовиця зі 128-ї окремої бригади ТрО. Раніше, до війни, вона працювала юристкою. Але коли розпочалося повномасштабне вторгнення жінка зрозуміла, що її досвід знадобиться на службі у лавах бригади ТрО, – передає «Наше Місто» з посиланням на 128-му окрему бригаду ТрО.

У цивільному житті Рада була фахівчинею в галузі юриспруденції. За багато років плідної роботи адвокаткою та начальником відділу комунальної власності в Дніпропетровській облраді вона здобула великий досвід.

Однак, коли страшне повномасштабне вторгнення стало реальністю, Рада зрозуміла, що потрібна бійцям. Замислившись над тим, як буде виглядати її робота, кар’єра та майбутнє дитини в умовах можливого російського вторгнення до Дніпра, вона вирішила доєднатися до новоствореної 128 бригади тероборони, де стала військовою юристкою.

Рада підкреслює, що ця нова робота вимагає багато специфічних навичок, але досвід у сфері юриспруденції дозволяє їй впоратися з усіма складнощами. Вона каже, що зараз дедалі важче розуміти людей, які продовжують жити цивільним життям, оскільки наразі важливо допомагати своїй країні в цей важкий період.

Таке воєнне життя надало Раді змогу переосмислити важливість деяких речей.

«Тут ти розумієш, що матеріальне – це другорядне, бо один приліт зруйнував житло з майном і автівку. Головне – це люди, які допоможуть», – каже жінка.

А якщо вже зовсім складно, каже військовослужбовиця, під рукою завжди персональний антистрес – собака Пуля.

Рада каже, що життя на війні продовжується і вона точно знає, що і для чого робить у цей важкий для всієї країни період.

Нагадаємо, раніше ми писали: Військова з 93 ОМБр “Холодний Яр” Юлія Римаренко розповіла про поранення, війну та втрату побратимів.

Читайте також: Що готують кухарі для військових з 128 бригади ТрО на Донецькому напрямку.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Тема дня

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: