Skip to content

У Нікополі ворог зруйнував торговий центр «Епіцентр»: коментар компанії

Ксенія Куземко

6 березня 2024 року внаслідок жорстокого терористичного акту було зруйновано торговий центр Епіцентр у Нікополі. На щастя, ніхто не постраждав, але масштаби руйнувань жахають. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на пресслужбу компанії.

“Епіцентр” був одним із найважливіших торгових центрів міста, його площа сягала понад 5100 квадратних метрів. Він забезпечував товарами першої необхідності не лише Нікополь, але й інші прилеглі населені пункти. Незважаючи на війну, “Епіцентр” не припиняв свою роботу, продовжуючи давати людям доступ до необхідних речей.

Спільними зусиллями рятувальників та працівників компанії було вжито всіх можливих заходів для гасіння пожежі, але, на жаль, вогонь завдав значної шкоди.

Російські окупанти завдали значної шкоди мережі торгових центрів “Епіцентр”. Внаслідок жорстоких бомбардувань та обстрілів п’ять ТЦ у Маріуполі, Чернігові, Бучі, Харкові та Херсоні повністю зруйновані. Бойові дії, постійні обстріли та окупація українських територій змусили припинити роботу ще частину об’єктів мережі.

Раніше ми писали, у Дніпрі військовим допомагають позбутися фантомного болю за допомогою унікального тренажера.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: