Site icon Наше Місто

Вважався зниклим безвісті з вересня 2022 року: на війні загинув Герой з Дніпропетровщини

Війна забирає найкращих синів і доньок – воїнів, які захищають нас та нашу землю від загарбників. Вони борються за свободу, незалежність та мирне майбутнє нашої держави. Так, стало відомо, що на війні загинув солдат, стрілець-навідник 24 механізованої танкової бригади Олег Кузьменко.  Прощання відбудеться 6 березня на Центральному кладовищі на Алеї Героїв об 11.30. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на фейсбук-сторінку Марганецької міської ради.

Олег Анатолійович розпочав свою військову кар’єру у 2018 році, коли пішов на захист Батьківщини і був в АТО. Разом з побратимами він обороняв Луганську область від окупантів. Після повернення до рідного Марганця Олег працював у будівельній бригаді, роблячи свій внесок у розвиток міста.

Після введення воєнного стану в Україні Олег Кузьменко негайно зв’язався зі своєю військовою частиною і добровільно долучився до лав Збройних Сил України.

Указом Президента України № 556 від 06.08.2022 року його було відзначено медаллю «Захиснику Вітчизни», однак, отримати відзнаку не встиг. З 13.09.2022 року Олег Кузьменко вважався безвісти зниклим. Нещодавно родині було сповіщено, що його тіло було знайдено військовими волонтерами біля н.п. Білогірка, Херсонської області.

Вічна Пам’ять! Вічна Слава! Вічний Спокій!

Раніше ми писали, під Авдіївкою загинув військовий з Кривого Рогу, який прикривав відхід своїх побратимів.

Категорія: Важливо, Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version