Skip to content

Втратив найрідніших людей: на Донецькому напрямку загинув студент-військовослужбовець з Нікополя

Втратив найрідніших людей: на Донецькому напрямку загинув студент-військовослужбовець з Нікополя

Війна забирає найкращих синів і доньок – воїнів, які захищають нас та нашу землю від загарбників. Вони борються за свободу, незалежність та мирне майбутнє нашої держави. Так, стало відомо, що на війні загинув військовий з Нікополя,– передає «Наше Місто».

На підприємстві «Нікопольський завод феросплавів» повідомили трагічну звістку – на війні загинув старший солдат 23 ОМБр Геннадій Севост’янов на позивний «Сева».Це сталося 26 лютого 2024 року поблизу населеного пункту Очеретине, Покровського району Донецької області.

Геннадій захищав нашу країну ще з часів АТО/ООС. Він за власним бажанням став на захист Батьківщини та почав воювати на Донецькому напрямку з 2016 по 2019 рік. На службі чоловік познайомився зі своєю майбутньою дружиною Аліною.

Геннадій бажав створити сім’ю, тому пішов з армії та влаштувався на цивільну роботу. Так він приєднався до колективу НЗФ та став електрозварником. Окрім того, Геннадій навчався за спеціальністю «Галузеве машинобудування», був студентом 3 курсу.

На підприємстві кажуть, що чоловік завжди мріяв про мирне, спокійне життя із затишним домом та дітьми. Але мирне життя закінчилося, коли розпочалася широкомасштабна війна. Вона не давала виповнити мрію чоловіка.

Так, на початку 2023 року Геннадій приєднався до лав ЗСУ. Чоловік вже мав бойовий досвід, тому став гранатометником в/ч А 4741. Під час служби військового його Батьківщина – місто Дніпрорудне, що у Запорізькій області, опинилося під окупацією. Його рідні також були там.

Сестрі Геннадія вдалося виїхати з окупованої території. А мати залишилася у тому пеклі. У жовтні 2023 року окупанти вбили її. Натомість про місцеперебування батька та бабусі Геннадій так і не дізнався, оскільки вони зникли безвісти. Так, війна забрала у чоловіка найрідніших людей.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, друзям та усім тим, хто колись знав захисника, справжнього патріота своєї країни, який самовіддано боронив нашу землю від російських загарбників до останнього подиху. Схиляємо голови у скорботі. Вічна пам’ять Герою.

 Нагадаємо, раніше ми писали, що 25 лютого поблизу населеного пункту Малишівка на Запоріжжі загинув старший сержант Олександр Куркай.

Читайте також: На Донеччині загинув захисник з Кам’янського Олесь Циганок. Він захищав нашу землю з перших днів війни.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: