Skip to content

Окупанти обстріляли Нікопольщину безпілотниками та артилерією: інформація від ОВА

Окупанти обстріляли Нікопольщину безпілотниками та артилерією: інформація від ОВА

Сьогодні, 5 березня, російські війська не давали спокою Нікопольщині протягом усього дня, завдавши 5 ударів з безпілотників та 2 артобстріли. Окупанти гатили по райцентру, Мирівській та Марганецькій громадах, – передає «Наше Місто» з посиланням на голову ДніпроОВА Сергія Лисака.

Протягом усього сьогоднішнього дня армія рф обстрілювала Нікопольщину артилерією та за допомогою безпілотників.

«Ворог почав атакувати Нікопольщину від самого ранку. І не вгамовувався до вечора. Загалом було 5 ударів БпЛА і 2 артобстріли. Окупанти цілили по райцентру, Мирівській та Марганецькій громадах», – повідомив голова ДніпроОВА Сергій Лисак.

Внаслідок обстрілів пошкоджене приватне підприємство, 2 житлові будинки та 2 господарські споруди. Також зачепило газогони, лінію електропередач, гараж, автопричеп та парник.

На щастя, люди не постраждали.

Нагадаємо, вчора під час повітряної тривоги в Дніпрі пролунав вибух. Армія росії скерувала на місто авіаційну ракету Х-59, але на щастя, українським захисникам вдалося її збити. Окрім цього, окупанти протягом дня жорстоко обстрілювали Нікопольщину, зосередивши атаки на райцентрі та Марганецькій громаді

Таком ми писали про те, що на війні загинула відома громадська активістка з Дніпра, яка добровільно пішла на фронт парамедикинею.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: