Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Куди піти у Дніпрі 5 березня

Дарина Сухоніс

Перший весняний тиждень у Дніпрі готує багато цікавинок. Журналісти “Нашого Міста” зібрали для вас афішу актуальних міських подій.

Вечір французької музики


Концерт за участю солістів опери, артистів балету та мімансу.У програмі цього вечора ми зібрали найкращі та найбільш зворушливі мелодії, які нагадують нам про прекрасне та суперечливе життя, сповнене бурхливих почуттів.
Музика Франції вишукана, зворушлива, емоційно наповнена, вона – неповторна.

Де і коли: 17:00 Театр опери та балету, просп. Яворницького, 72А, 100-450 грн

Прем’єра вистави «Мадам Рубінштейн»

За п’єсою австралійського драматурга Джона Місто (John Misto). Це реальна історія життя неймовірної жінки, справжньої легенди косметології, всесвітньо відомої Хелени Рубінштейн. «Немає некрасивих жінок, є ліниві!» – любила повторювати вона. Наполеглива, харизматична та ексцентрична, Хелена самостійно досягла визнання, вигадуючи нові косметичні продукти та постійно вдосконалюючи свої винаходи, створивши справжню імперію краси. Але що стояло за цим приголомшливим тріумфом?

Жінка, яка стала символом прагнення кожної панночки бути красивою та щасливою у коханні… чи стала вона сама коханою та щасливою?
Дружба та ненависть, кохання та зрада, злети та падіння – приходьте і ми разом привідкриємо секрети успіху справжньої королеви краси.

Де і коли: 16:00 ДРАМіКОМ, просп. Яворницького, 97, 150-400 грн

Дитяча вистава «І знову Карлсон!»


Театр «ДГУ» та творча майстерня «А» представляють пречудову-прецікаву виставу «І знову Карлсон!». Всі разом потрапимо у неймовірно-казкову подорож у світ пригод Малюка та його кумедного друга Карлсона! Вистава пройде у затишному залі Філармонії у самому центрі міста. Після вистави:весела фотосесія з акторами!

Де і коли: 11:00, Дніпровська філармонія, вул. Воскресенська, 6 : від 100 грн

Мюзикл «Красуня і чудовисько»


Серед густого лісу та біля високих гір стоїть розкішний замок. Хазяїн замку – Чудовисько «у хутрі рудому зі страшними іклами». Існує легенда, що це зачарований Принц, який колись був «хлопчиськом, багатим і жорстоким».

Якось Принц влаштував розкішне свято на яке запросив багато поважних гостей. Але під час балу, на вулиці зчинилася буря, до замку постукала жебрачка. Вона вся промокла, була заляпана брудом і благала пустити її зігрітися. А за доброту та тепло вона подарує хазяїну гарну Троянду. Принцу не сподобалась мокра, брудна жебрачка, і він розсміявся їй в обличчя. Але він не знав, що то була не проста брудна жінка, а Фея. Здивована незнайомка образилася на таку пихатість та в гніві зачаклувала Принца й усіх мешканців замку. І прокляла вона Принца та його прислугу страшним закляттям. Стали вони потворними монстрами з хвостами, іклами та рогами. Але і Фея попала в свою чаклунську пастку, доки не спадуть її чари — буде і вона жити в замку.

Зняти злі чари й повернути Принцу людське обличчя зможе тільки гарна юна дівчина, яка покохає страшне Чудовисько. Чи знайде Принц, якого Фея перетворила на страхітливу потвору, своє кохання? Відповідь на це запитання ви дізнаєтеся, переглянувши нашу казку!

Де і коли: 12:00, Театр опери та балету, просп. Яворницького, 72А, 100-450 грн

Вистава «Гріх»


Вистава «Гріх» збудована на фундаментальних підвалинах родинного, спадкового, загальнолюдського. Це вистава про кожного з нас, про моральність і відповідальність людини за людину. Головна героїня – це не тільки мама, але й Україна, викинута на мороз у сніг. Це моя позиція, моє бачення, мої болі і відношення до України сьогодні. Невипадково звучить гімн України і лежить людина, прив’язана, як собака, цепком до колодязя. Вистава «Гріх» – найцінніша по глобальному моменту. Вона чіпляє всіх людей абсолютно – від малого до великого. Тобто це якраз те попадання, яке мені хотілося зробити…

Де і коли: 16:00, Театр одного актора «Крик», вул. Грушевського, 1, 120 грн

Категорія: Афіша, Новини Дніпра, Новини Культури Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: