Site icon Наше Місто

У Дніпрі на просп. Слобожанський, 8/1 планують оновити дитячий майданчик та відремонтували тренажери

У Дніпрі на просп. Слобожанський, 8/1 планують оновити дитячий майданчик та відремонтували тренажери

У Дніпрі продовжують піклуватися про комфорт мешканців міста. Дніпряни звернулися до міської ради з проханням оновити елементи для ігор та тренувань на дитячому майданчику на просп. Слобожанський, 8/1. Тому сьогодні відбулася зустріч чергового по місту з місцевими мешканцями, – передає «Наше Місто» з посиланням на прес-службу міськради.

Сьогодні піч час зустрічі з мешканцями черговий по місту Артем Нідєлько, директор департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики ДМР, обговорив питання стосовно оновлення та облаштування дитячого та спортивного майданчиків.

«Ми просимо, аби нам оновили дитячі елементи та облаштували спортивний майданчик. Ну і звісно, що ми б хотіли, аби на майданчику зробили покриття, аби дітям було більш комфортно та безпечно. Розуміємо звісно, що війна в країні, але все одно ремонти треба проводити, бо ж без оновлення гойдалок та каруселей діти постійно будуть сидіти в квартирах, в будинках. А зараз дітям дуже потрібне спілкування між собою, аби відволіктися від цього страхіття, яке нас відбувається», розповідає місцева мешканка Любов Мельник.

Дніпрянам було продемонстровано план розміщення та ремонту всіх елементів на майданчику. Директор КП «Розвиток територій міста» Олександр Чуб повідомив, що планується виконати також улаштування гумового покриття. Також за бажанням мешканців буде встановлена невисока огорожа, щоб уникнути того, щоб діти під час гри вибігали за межі майданчика.

Черговий по місту додав, що цей майданчик – лише один із багатьох, які планують відремонтувати у цьому році. Загалом заплановано понад 70 оновлень. Артем Нідєлько також наголосив, що плани на ремонт завжди обговорюються з місцевими жителями, враховуючи їхні побажання.

«Ми враховуємо більшість побажань, а якщо щось не можемо зробити, то пояснюємо причину та пропонуємо альтернативу. Після таких зустрічей мешканця задоволені, що їх почули і з ще більшим нетерпінням чекають на ремонт», – зазначив черговий по місту Артем Нідєлько.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Дніпрі перевірили укриття в адміністрації Новокодацького району: що виявила перевірка.

Категорія: Влада, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version