Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Великі серця маленьких українців: як діти у Дніпрі допомагають ЗСУ

Великі серця маленьких українців: як діти у Дніпрі допомагають ЗСУ

Нині українській армії допомагають люди різних професій та різного віку — волонтерами стали навіть діти. Хтось заробляє співами, хтось грає у шашки на гроші, аби тільки допомогти нашим захисникам. Дедалі частіше ми чуємо історії про великі серця маленьких українців, що роблять свій внесок у спільну перемогу. Журналісти «Наше Місто» поспілкувалися з дітьми, які доведуть, що нашу країну точно не здолати.

Школярка Ніколь створила листівку з побажаннями військових до Дня Валентина. Вона разом зі своїми подругами, вихованцями гуртка “Чарівний бісер” організували таку акцію. Крім цього, дівчата створюють обереги для військових та плетуть маскувальні сітки. Також юні вихованці створюють поробки та відтворюють старовинні українські прикраси, гроші з яких передають для війська.

Створювати патріотичні обереги вчить дітей Ольга Канівець. У неї дуже багато знайомих військових. Жінка каже, що найбільше бійцям подобаються браслети з ниток, серця з термомозаїки та ляльки-мотанки.

«Ми з початку війни робимо різні обереги, подаруночки, якісь приємності для військових. Ми даємо можливість дітям проявили свою вдячність, показати, як вони цінують те, що роблять захисники та захисниці – обороняють і захищають нас. Дітям дуже важливо надавати можливість виражати свої емоції, свою подяку», – каже пані Ольга.

Так, учасниці гуртка “Чарівний бісер”, виготовляючи патріотичні сувеніри на продаж, спрямували на допомогу нашим захисникам уже десятки тисяч гривень.

Що змушує дітей допомагати ЗСУ – дивіться у сюжеті.

Нагадаємо, раніше ми писали: Розвивають таланти та відволікають від війни: як у Дніпрі працюють мистецькі школи.

Читайте також: «Преміальні» викладачі не кожному по кишені: скільки коштують заняття у приватних мистецьких школах Дніпра.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Тема дня

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: