Skip to content

Лікар з Дніпра розповів, у якому стані перебувають постраждалі внаслідок ракетної атаки 25 лютого

Лікар з Дніпра розповів, у якому стані перебувають постраждалі внаслідок ракетної атаки 25 лютого

Увечері 25 лютого в Дніпрі окупанти завдали масованого комбінованого удару із застосуванням ракет і безпілотників. Сили ППО збили більшість ворожих об’єктів, але, на жаль, у місті зафіксовані руйнування. Уламки впали на землю і пошкодили будинки в приватному секторі і багатоповерхівки. Через це постраждали мешканці міста. Лікар з Дніпра розповів, у якому стані перебувають троє постраждалих, – передає «Наше Місто» з посиланням на Суспільне Новини.

За словами завідувача відділення міської лікарні, у медзакладі наразі знаходяться троє постраждалих від нічної атаки по Дніпру. Один з них потребує хірургічної операції.

«У лікувальному закладі знаходяться 3 пацієнтів. Загрози життя на даний момент немає. Двоє пацієнтів з нашої лікарні будуть виписані, а один продовжить лікування, оскільки потребує хірургічного втручання. Але загрози для його життя немає», – каже лікар Сергій.

Він також додає, що один постраждалий отримав струс головного мозку, забій м’яких тканин, закритий перелом гомілки. Людина перебуває у стані середньої важкості.

Нагадаємо, раніше ми писали, що міський голова розповів про поранених і руйнування у приватному секторі Дніпра внаслідок ворожої атаки.

Також мешканка пошкодженого будинку та свідок удару по житлових будинках розповіли про вчорашні події.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: