Skip to content

У Дніпрі “Нова пошта” має проблеми із вивезенням сміття у багатьох відділеннях

У Дніпрі перевірили, чи дотримується “Нова Пошта” на ж/м Західний правил поводження з відходами. Спеціалісти департаменту завітали до відділення №37 за адресою: вулиця Данила Галицького, 29. Про це пише «Наше місто» з посиланням на міську владу Дніпра.

«Це вже сьома адреса Нової Пошти, до якої ми приїжджаємо. Кожного разу чуємо одну й ту ж фразу «Договори є», але підтвердження цих слів не надається», – коментує директор департаменту екологічної політики Олег Семенко.

Інспектування за скаргами проводяться на регулярній основі. Цього разу скарга надійшла щодо незаконного скидання сміття в контейнери виконавця послуг з вивезення ТПВ ТОВ “Екологія-Д” без договору з цим перевізником.

«Ми неодноразово звертали увагу Головного офісу “Нова пошта” на проблеми з вивезенням сміття у багатьох відділеннях у Дніпрі. На жаль, ситуація повторюється. У ході інспектування й сьогодні у відділенні не надали відповідного договору, за що отримали припис і мають 3 дні на виправлення ситуації. Це адміністративна відповідальність, яка передбачає штраф для юридичної особи у розмірі від 1360 до 1700 гривень», – розповів директор департаменту екологічної політики Олег Семенко.

Слід зауважити, що вимога щодо наявності у кожного суб’єкта господарювання, який здійснює діяльність на території міста, зобов’язання наявності договору на вивезення твердих побутових відходів, що включає 10% негабаритних відходів, регламентовано Законом України “Про управління відходами”, Правилами благоустрою території міста Дніпра.

Раніше ми писали, у Дніпрі перевірили, як вивозиться сміття у вихідні дні.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: