Site icon Наше Місто

Голова ОСББ постраждалого будинку у Дніпрі розповіла про двох мешканців, яких досі не можуть знайти

Голова ОСББ постраждалого будинку у Дніпрі розповіла про двох мешканців, яких досі не можуть знайти

Сьогодні, 23 лютого, вночі росія здійснила масовану атаку безпілотниками по Дніпру. Один з шахедів влучив у багатоповерхівку, в результаті чого стався вибух – зруйновані декілька квартир. В ОВА розповіли історії мешканців будинку, який постраждав від ворожого шахеда, – передає «Наше Місто».

Наразі у Дніпрі всі сколихнулися від жахливої трагедії. На місці влучання працюють понад 60 рятувальників, адже тіла двох мешканців поки що не знайшли.

Голова ДніпроОВА розповів про Аллу, мешканку будинку, квартира якої знаходилася на 9 поверсі.

«Пані Аллу просто викинуло з ліжка. Її квартира на 9-тому поверсі. У тому, якого більше немає. З руїн, що залишилися від оселі, вона вибиралася через сусідній під’їзд. Хоча втратила житло та на обличчі порізи, але найбільше переживає за сусідів. Чоловіка і жінку, котрих поки не знайшли», – розповідає Сергій Лисак.

Жінка каже, що дивом вціліла – вона вибралася з руїн. Але сусіди, яких вона знає особисто – ні. Алла – голова тутешнього ОСББ. Дніпрянка прожила у цьому будинку майже усе життя. Заселялася ще коли дім здавали в експлуатацію – 47 років тому.

«Я на 9 поверсі, квартири 71, 72 – їх немає. Прокинулася від того, що мене кудись кинуло. Навколо одна цегла, дроти повідривало, страшно було. Ну, вибралися. Але сусіди з 71 квартири – чоловік і батько його, хворий на діабет, немає його. Не знаємо, десь там під завалами вилізли, спасалися хоть самі двоє. На 8 поверсі жіночка, що спала у залі, де зараз ця велика діра – знайти її поки не можуть», – ділиться Алла.

Мешканка Вікторія, у будинок якої влучив шахед, каже, що спочатку не зрозуміла що сталося. У першу чергу дніпрянка кинулася заспокоювати свою дитину.

«Дитина у мене вскочила, я її звичайно одразу накрила ковдрою, уклала, бо я спочатку не зрозуміла. Я думала, це десь прильот, але це все у нас сталося», – розповідає Вікторія.

Мешканці кажуть, що їх квартири та двір наповнилися їдким димом, оскільки усе навкруги горіло.

«Повна квартира диму стала, їдкого диму. І у дворі усе горіло. Але життя продовжується, все буде добре, обов’язково. Нас воїни захищають», – зі сльозами на очах каже мешканка будинку Наталія.

Нагадаємо, раніше ми писали: Діти перелякалися, кричали, все навкруги палало: дніпрянка Ліза про влучання у її будинок.

Читайте також: Дніпрянка з постраждалого від атаки будинку розповіла, як її сім’я змогла евакуюватися.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Тема дня

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version