Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Культовий режисер Алан Бадоєв у Дніпрі про “Довгу добу”, російську культуру, Навального та завершення війни

Культовий режисер Алан Бадоєв у Дніпрі про “Довгу добу”, російську культуру, Навального та завершення війни

У Дніпрі культовий режисер Алан Бадоєв презентував документальну стрічку «Довга доба». Це фільм про нас сьогоднішніх, про війну. Бадоєв працював над картиною більше року. У ній використано ексклюзивні матеріали з телефонів пересічних українців, які були свідками початку повномасштабного вторгнення. Результат роботи – надзвичайно емоційна стрічка. За лаштунками кінозали ми поспілкувалися з Аланом Бадоєвим. У ексклюзивному інтерв’ю для «Нашого міста» відомий режисер розповів про своє нове творіння.

«Сьогодні я у Дніпрі з «Довгою добою». Це – документальна стрічка, яку ми створювали разом з телеканалом «1+1» і яку зараз доносимо українцям. Доносимо так, щоб самі українці вирішили, що із нею робити, як її поширювати. Для нас це – капсула часу, яка свідчить про те, як ми живемо ці два роки», – говорить Алан Бадоєв.

Також режисер розповів «Нашому місту» про своє ставлення до російських селебріті та російської культури в цілому, смерть Навального та протестний потенціал у рф. І нарешті, Алан Бадоєв поділився своїм баченням завершення війни.

Детальніше – у нашому відео.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Дніпрі презентували фільм Алана Бадоєва «Довга доба».

Категорія: Афіша, Відео, Інтерв'ю, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: