Skip to content

Дніпро доправив на фронт ще понад 250 дронів на суму майже 24 млн грн

Дніпро доправив на фронт ще понад 250 дронів на суму майже 24 млн грн

Дніпро продовжує системно надавати військовим необхідну техніку і залишається лідером серед українських міст у підтримці Сил Оборони. Зараз на передову доставляють безпілотники різних типів, більшість з яких – FPV, – передає «Наше Місто».

Дніпро – лідер у підтримці Сил Оборони, оскільки місто постійно забезпечує військових технікою. Зокрема, наразі на передову доправляють понад 250 безпілотників різних моделей. Про це повідомив міський голова Дніпра.

Дніпро доправив на фронт ще понад 250 дронів на суму майже 24 млн грн

«Чергова допомога нашим оборонцям. І знову це – дрони. Продовжуємо працювати далі. Наступного тижня буде чергова видача. Дякую мешканцям нашого міста, всім платникам податків. Бо це допомога від всієї територіальної громади», – зазначив Борис Філатов.  

Наразі для Дніпра придбання якомога більшої кількості дронів для українських захисників залишається пріоритетом.

«Зараз у нас нагальна потреба саме дронів для проведення розвідки. Тому ми їх отримуємо. Це дуже позитивно. Як то кажуть, допомоги багато не буває. Ми постійно звертаємося і постійно маємо допомогу – за що дуже дякуємо громаді», – каже офіцер підрозділу однієї з бригад Сергій.

Нагадаємо, раніше ми писали про найбільші досягнення Дніпра за 2023 рік, зокрема: оновлена лікарня №6, “Прозорий офіс”, допомога ЗСУ.

Читайте також: Допомога силам безпеки і оборони України: у Дніпрі проведуть конкурс проєктів на співфінансування.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: , , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: