Skip to content

Залишилися діти, дружина, мати та брат: на війні загинув Герой з Нікополя

Їздила разом з ним по всіх шпиталях: у лікарні Дніпра розповіли історію кохання військового та його дружини

Війна забирає найкращих синів і доньок – захисників України, які борються за свободу, незалежність та мирне майбутнє нашої країни. Так, Дніпропетровщину облетіла трагічна звістка. Стало відомо, під час виконання бойового завдання та обов’язків військової служби загинув Герой з Нікополя,– передає «Наше Місто».

Міський голова Нікополя Олександр Саюк повідомив, що 10 лютого, виконуючи бойове завдання, загинув військовий Андрій Омельченко. Він був солдатом військової частини А995.

Андрій народився і виріс у Нікополі. У мирному житті працював на Інтерпайп Ніко Тьюб. Після цього довгий час був працівником на АТ «Нікопольський завод феросплавів». Але мирне життя закінчилося, коли розпочалася широкомасштабна війна. Андрій став на захист нашої країни 16 листопада 2022 року.

У чоловіка залишилися діти, дружина, мати та брат.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, друзям та усім тим, хто колись знав захисника, справжнього патріота своєї країни, який самовіддано боронив нашу землю від російських загарбників до останнього подиху. Схиляємо голови у скорботі. Вічна пам’ять Герою.

Нагадаємо, раніше ми писали про військового з Кривого Рогу, який отримав важкі поранення на полі бою. У лікарні Дніпра перестало битися його серце.

Читайте також: Стоматолог з Дніпра лікує військових на передовій.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: