Skip to content

«На крилах Амура»: у Дніпрі провели безкоштовну екскурсію до Дня закоханих

«На крилах Амура»: у Дніпрі провели безкоштовну екскурсію до Дня закоханих

Поглиблення в життя історичних постатей та вражаючі архітектурні шедеври, які прикрашають Дніпро – сьогодні дніпряни та гості міста отримали можливість особисто взяти участь у безкоштовній екскурсії під назвою «На крилах Амура», – передає «Наше Місто».

Екскурсія була запланована на День закоханих, з метою надихнути гостей та місцевих мешканців закохуватися прекрасне місто Дніпро. Як каже гідеса Марина Рябова, людина закохується у красу, а любить душу – це наші люди, видатні постаті Дніпра. Таким чином, у ході екскурсії було розказано про їх особистість, а також про життя красивих будівель, які прикрашають місто.

«Це 10 різноманітних локацій: від будинку Катеринославської Міської думи до Дніпровського Біг Бена, пам’ятника Грановському та інших цікавинок Дніпра, в які неможливо не закохатися», – каже сертифікована гідеса, членкиня Всеукраїнської асоціації гідів Марина Рябова.

Людмила Касьянова вже понад рік закохана у Дніпро. Але сьогодні вперше долучилася до екскурсії.

«Я переселенка із Запорізької області. Вже півтора роки живу тут. На цю екскурсію запросила мене подруга, і я не пожалкувала. Дізналась про історію кохання видатних постатей міста. Ця екскурсія підтверджує, що історія Дніпра дуже цікава та глибока», – ділиться Людмила Касьянова.

Вікторія Василенко теж проживає у Дніпрі вже рік. Вона є вимушеною переселенкою з Маріуполя. І це вже третя її екскурсія, яку пропонує Туристичний інформаційний центр Дніпра.

«Це гарна нагода провести час з користю, познайомитись ближче з містом та хоч якось відволіктись від новин», – каже Вікторія Василенко.

На двогодинну екскурсію «На крилах Амура» прийшли 14 лютого пів сотні дніпрян та гостей міста.

«Туристичний інформаційний центр разом з гідами Дніпра продовжують проводити безкоштовні екскурсії, знайомити з містом. Оскільки такі заходи є і своєрідною терапією для дніпрян та гостей міста. Ми вже запланували наступну екскурсію «Дніпровські блукання нескореним містом». Тож запрошуємо всіх», – підсумувала начальниця Туристичного інформаційного центру Ольга Стасенко.

Вона відбудеться 22 лютого о 14:00. Попередня реєстрація відкриється в п’ятницю. Записатись на захід можна за номером: 067 602 60 90, або звернутись у Фейсбук месенджер @tic.dnipro.

Нагадаємо, раніше ми писали, куди піти у Дніпрі 14 лютого.

Читайте також: Випробування війною: зворушливі історії закоханих з Дніпра.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Тема дня

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: