Skip to content

З перших днів на фронті: на Донецькому напрямку загинув військовий медик з Кривого Рогу

З перших днів на фронті: на Донецькому напрямку загинув військовий медик з Кривого Рогу

Україна втрачає найкращих синів та доньок, які борються за свободу, незалежність та мирне майбутнє для нашої країни. Так, на Дніпропетровщині повідомили трагічну новину. Стало відомо, що на Донеччині загинув військовий медик з Кривого Рогу, – передає «Наше Місто».

У Фейсбуці одного з Криворізьких каналів повідомили, що на війні загинув військовий медик Ігор Возів. Він повернувся до рідного міста на щиті.

Коли розпочалася широкомасштабна війна Ігор перебував на Львівщині. Звідти чоловік і вирушив на передову. Криворіжець закінчив медичний вищий навчальний заклад у Запоріжжі, після чого хотів стати інтерном. Саме для цього він і приїхав до Львова. Але повномасштабне вторгнення росії в Україну змінило плани чоловіка: він зрозумів, що потрібен на фронті.

«Дуже гарна людина, захисник. Жаль, що не встиг створити родину. У нього могли народитися чудові діти, адже він – справжній чоловік, вірний, відданий, сильний. Був у інтернатурі у Львові, але все полишив, пішов на війну», – з болем говорить хрещений батько військового Олег.

Кількість людей, яких врятував Ігор – незліченна. Останній раз, коли чоловік рятував воїна, був 2 лютого. Тоді на полі бою загинув військовий медик Ігор Возів.

«Як боляче, від нас йдуть найкращі. Ігор проходив у нас практику: в 9-й амбулаторії у Кривому Розі. Був сімейним лікарем. Добрий, професійний, чесний, порядний, мав покликання до медицини. Ми як дізналися, що доєднався до лав ЗСУ – зрозуміли, інакше вирішити не міг», – ділиться колега медика Анастасія.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким та усім тим, хто колись знав мужнього воїна та медика, справжнього патріота своєї країни. Схиляємо голови у скорботі. Вічна пам’ять Герою.

Нагадаємо, раніше ми писали, що У Дніпропетровській області з полону повернувся захисник Маріуполя.

Читайте також: Стоматолог з Дніпра лікує військових на передовій.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: