Skip to content

Оновлені каруселі, гойдалки та спортивне обладнання: у Дніпрі в цьому році планують відремонтувати 70 дитячих та тренажерних майданчиків

Оновлені каруселі, гойдалки та спортивне обладнання: у Дніпрі в цьому році планують відремонтувати 70 дитячих та тренажерних майданчиків

У Дніпрі відбулася зустріч представників міської ради з дніпрянами. Мешканці однієї з вулиць повідомили, що дитячий майданчик біля їхнього будинку потребує ремонту та оновлення, – передає «Наше Місто».

Мешканці будинку на вул. Леоніда Стромцова, 7 звернулися до міської ради Дніпра з проханням відремонтувати ігровий комплекс, карусель та й загалом зробити майданчик безпечним для малечі. Тож, сьогодні представники міської ради вислухали всі побажання та зауваження батьків.

Черговий по місту Артемом Нідєлько, директор департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики, зауважує, що наразі надходить багато звернень щодо аварійних майданчиків, адже батьки переймаються, що їх стан загрожує безпеці їхніх дітей.

«Загалом у цьому році ми плануємо відремонтувати 70 дитячих та тренажерних майданчиків. Тому такі зустрічі з мешканцями є корисними, адже потрібно разом з ними визначити пріоритети, які елементи є найбільш аварійними і на що в першу чергу варто звертати увагу під час ремонту», – зазначив черговий по місту.

Батьки дітей розповідають, що у них на майданчику завжди гуляє багато малечі. Буває й таке, що на когось не вистачає гойдалок чи місця на каруселі, через що діти сперечаються між собою. Окрім того, деякі з елементів знаходяться в непридатному стані, тому батьки й просять оновлення.

«У нас тут потребують заміни дерев’яні елементи, потрібно замінити пісочницю і хотілося б, щоб тут було м’яке антитравматичне покриття. Бо ж діти маленькі, вони бігають і падають. Крім того, зараз теплішає і весь майданчик в багнюці. Звісно, що діти брудняться, батьки вгрузають в грязюку. Хочеться, щоб все було чистенько, охайно та безпечно. Вдячні, що вислухали наші побажання і вже чекаємо проведення ремонту», – розповідає мешканка прилеглого будинку Інна Скорба.

Оновлені каруселі, гойдалки та спортивне обладнання: у Дніпрі в цьому році планують відремонтувати 70 дитячих та тренажерних майданчиків

Таким чином, за словами заступника директора КП «Розвиток територій міста», що у найближчий час планується розпочати ремонт на цьому об’єкт.

«Тут будуть замінені фанерні елементи та прогнивші дошки, замінимо підшипники на гойдалках, каруселях, відремонтуємо ігровий комплекс. Ну і звичайно, аби позбутися багнюки ми улаштуємо тут гумове покриття. Також в планах заміна сидінь та спинок на сусідньому тренажерному обладнанні», – зазначив Ігор Нікітін.

Він також додав, що роботи з оновлення майданчиків у цьому році планують розпочати в березні. Проте все буде залежати від погодних умов, адже ремонт краще проводити при плюсовій температурі та без опадів.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Дніпрі перевірили укриття в Адміністрації Соборного району.

Читайте ттакож: Гранти на навчання: в Україні готують зміни у системі здобуття вищої освіти.

Категорія: Влада, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: