Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ ТОП-5 найкрасивіших актрис у Дніпрі

ТОП-5 найкрасивіших актрис у Дніпрі

Їх вродою насолоджуються не тільки кохані чоловіки, а й тисячі глядачів. У Дніпрі чимало красивих актрис, які грають у театрах та знімаються в фільмах вітчизняного виробництва. Керуючись смаками їхніх прихильників, редакція «Нашого міста» створила рейтинг найчарівніших дніпровських актрис. Роздивляйтесь та обов’язково насолоджуйтесь не тільки вродою цих красунь, а й їхнім талантом. Бо в кожній з них є не тільки врода, а й безмежна глибина.

Марія Пашкурова-Петренко

ТОП-5 найкрасивіших актрис у Дніпрі

Вона є не тільки чудовою актрисою, а й головним художником театру «Віримо!». Марія Пашкурова-Петренко задіяна у таких виставах як «Ворон», «Однокласники», «Метод Гренхольма», «Оргія». Для того, щоб оцінити, наскільки талановитим сценографом вона є, достатньо побувати на нещодавній прем’єрі «Біла пошесть». До того ж, Марія Пашкурова-Петренко є досить успішною кіноактрисою. Її можна побачити у таких фільмах як «Зречення», «Доброволець», «Опер за викликом».

Наталя Коваленко

ТОП-5 найкрасивіших актрис у Дніпрі

У Дніпровському обласному українському молодіжному театрі їй часто дістаються ролі спокусниць. Але насправді вона давно заміжня, має двох чудових доньок. Актрису Наталю Коваленко можна побачити у таких виставах як «Котик солоденький, або Легкого життя ніхто не обіцяв», «Примадонни», «Люблячі жінки Марселя». Вона там просто чудова.

Яна Корольова

ТОП-5 найкрасивіших актрис у Дніпрі

Тривалий час ця красуня прикрашала собою сцену Дніпропетровського українського музично-драматичного театру ім. Т. Шевченка. Але деякий час тому звільнилась звідти, тому зараз Яну Корольову можна побачити хіба що на екрані. Наприклад, в історичній драмі «Щедрик» вона зіграла одну з головних героїнь  – Софію Іванюк. І вразила глядачів не тільки акторською грою, а й  професійним співом.

Анжеліка Ніколаєва

ТОП-5 найкрасивіших актрис у Дніпрі

Свого часу вона увійшла у топ-10 кращих учасників п’ятого сезону проєкту «Танцюють всі». Українському глядачу ця вродлива дівчина стала відомою після зйомок в романтичній комедії «Секс і нічого особистого», де Анжеліка Ніколаєва зіграла одну з головних ролей, а її партнером був Сергій Притула. І все ж таки після такого успіху вона не переїхала до столиці, а залишилась у Дніпрі з чоловіком та донькою. Зараз Анжеліку можна побачити у виставах «Кассандра», «Лісова пісня», «Барбер-шоу» Дніпровського академічного театру драми та комедії.

Катерина Шмигельська

ТОП-5 найкрасивіших актрис у Дніпрі

Справжня красуня Катерина Шмигельська вже багато років працює солісткою у Дніпровському академічному театрі опери та балету. Насолодитись її мистецтвом можна у балетних виставах «Жизель», «Дон Кіхот», «Шопеніана», «Пахіта», «Carmen&Jose». Прихильників просимо не турбувати її: Катерина заміжня, має двох дітей. Але дивитись на неї на сцені, захоплюватись її танцем та дарувати квіти ніхто не забороняє.

Нагадаємо, раніше ми писали про ТОП-5 найкрасивіших акторів з Дніпра.

Категорія: Афіша, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: