Skip to content

На Дніпропетровщині врятували риблок, які плавали на відірваній кризі посеред річки

На Дніпропетровщині врятували риблок, які плавали на відірваній кризі посеред річки

Сьогодні до служби порятунку надійшло повідомлення про те, що у Кам’янському районі на відірваній кризі посеред річки Дніпро знаходяться 6 рибалок. Надзвичайники врятували людей, які опинилися у пастці. Їм також допомагали і місцеві мешканці, – передає «Наше Місто».

Співробітники Служби порятунку сьогодні прибули на виклик у місті Верхньодніпровськ Кам’янського району. Там 6 рибалок потребували допомоги. Половина з них опинилися на дрейфуючій кризі та не могли потрапити на берег річки.

У головному управлінні ДСНС України у Дніпропетровській області повідомляють, що надзвичайники з’ясували, що декілька людей знаходяться на відстані 1 кілометр від берега. Інші ж змогли самостійно дістатися до берега.

«По прибуттю до місця виклику співробітники Служби порятунку встановили, що на відстані орієнтовно 1 км від берега знаходиться 3 рибалки, на відстані 200 метрів від берега перебували ще 3 людини, які самостійно вибрались з пастки», – пишуть у ДСНС.

Таким чином, рятувальники доправили на берег 2 людей за допомогою гумового човна та рятувальної мотузки. Також допомагали і місцеві мешканці – вони також на човні витягнули одного рибалку.

На щастя, травмованих та загиблих немає.

Загалом на місці працювало 10 рятувальників та 3 одиниці техніки.

Нагадаємо, раніше ми показували фото зимових трофеїв рибалок з Дніпра.

Також ми писали ТОП місць для зимової риболовлі у Дніпрі.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: