Site icon Наше Місто

Зірвав джекпот: чоловік у Дніпрі виграв у лотерею понад 2 мільйони гривень

Зірвав джекпот: чоловік у Дніпрі виграв у лотерею понад 2 мільйони гривень

Мешканець Дніпра придбав білет та відгадав усі 5 виграшних номерів. Так, чоловік зірвав джекпот та отримав понад 2 млн грн, – передає «Наше Місто».

Свій виграшний білет дніпрянин купив 23 січня у ТК «Нагорка». На нього він витратив 60 гривень і не пошкодував. Загалом, щоб зірвати джекпот у цій лотереї потрібно з 45 можливих номерів обрати 5. Так і сталося: у білеті з трьома комбінаціями, де одна з них – автоматична, а дві інших обираються самостійно, чоловік відгадав усі 5 номерів комбінації.

Таким чином, у лотерейному білеті № 3391 майбутній джекпотист обрав такі виграшні номери: 14 16 38 41 44. Ця комбінація і принесла успіх чоловікові.

«Як бачимо, у другій комбінації, числа для якої гравець обирав самостійно, він відгадав усі п’ять виграшних номерів, що і стало запорукою успіху», – пишуть в Українській національній лотереї.

Так, чоловік виграв немаленьку суму – 2 268 000 грн.

В лотереї також зазначили, що минулого року джекпот зривали усього п’ять разів.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як пенсіонерка з Дніпра зірвала джекпот  та зібралася здійснити свою мрію – поїхати до Парижу. Також нещодавно у лотереї виграла жінка з Кривого Рогу.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version